Åh!

Nujust befinner mig min kära familj sig i New York, åker tunnelbana, är uppe i Empire State building och äter hotdog med gul senap? Kanske inte allt på samma gång (nu lät jag som en lärare som låtsades vara rolig höhö) Hursomhavre, jag är otroligt trött, ska upp tidigt för att läsa på matte, men sen klockan 15:30 imorgon kommer min kära famille att komma och plocka upp mig från skolan. Pappa och jag har bestämt att göra sådär som på film (ska försöka hitta en bild hur det skall se ut) och därefter ska vi på middag med min nuvarande vfamilj till min gamla vfamilj. Onsdag Madison, Torsdag Chicago och släktingar till fredagen, lördag Milwaukee och basketbollmatch, söndag och Chicago igen (här far J&O hem), måndag skall vi till mataffärer haha och min skola och tisdag Lake Geneva och födelsedagsmiddag för mig. Dagen efter  min födelsedag) skall jag, mamma och pappa ha frukost på ett pankekeställe och sedan åker de. Vecka av perefektion!
 
Sådär.

Detdär är annars mina conquer-the-world-byxor. Luftiga, stora, hög-i-midjan-byxor. Min version av stålmannen-byxor eller såna där man har på en fredag! Jag vet inte, man känner sig så (tänkte skriva kraftfull Sophia ;) ) Jag har tillochmed fått komplimanger av pojkar för domhär, snitsigt!

Rising again I bless your name

Hejhopp här!

Nu ska vi se, jag är inte helt säker på vad för bilder jag tänker ladda upp här nu så vi får se lite vad som kommer;

Kollade bio med Ashely & Marissa
 
Var till Marissa! Hon är en verkligt fin vän, synd att hon bara graduated tidigare, ser henne inte mera i skolan..
 
 
 
 Var till en Irländsk pub
 
Åh, dethär var en Shamrock shake, så otroligt god. Mintig smak, åh!
 
Jag var på hemligt uppdrag. Eller jag skulle ju ut på en ''promenad''. Dock måsta jag säga åt min vsyster att jag inte kunde komma med på något de skulle på ehe, så då blev hon lite nyfiken. Hon gissade allt ifrån om jag hade en pojkvän, om jag skulle handla något åt henne (en valp typ? x) ) Nåja, sen traskade jag iväg till Dairy Queen, handlade glasstårtan och de var så snäll och skrev dendär texten på. Jag trodde min vsyster & vmamma skulle komma hem när jag var tillbaka så jag grävde ner tårtan i snön, men de var de inte, bara min vbror och vpappa. Så jag sprang ut efter den och låtsades gå och byka för att frysboxen är intill tvättmaskinen. Min vpappa sa senare att jag verkade väldigt entusastisk med tvätten när jag gjorde det i utekläder och allt haha. Hursomhelst var det en upskattad present :)

Var till Ikea med Hailey och Victoria, åh så kul!

 
Eufori! Åt 15 köttbullar, mådde inte så bra fyra timmar senare..
 
 
 
 
 
 
Annars, har jag varit till frissan och blev lite blondare och klippt. Igår var jag på min första Forensics tävling. Vi startade från skolan tidigt, och väl där hade man tre omgångar där man höll sitt tal (jag hade om Finland och Svesnkfinland Wuhu) Man höll talet för en domare per omgång och de andra som höll talet (var typ fem pers) Det gick finfint och jag fick ganska bra kritik också! Sen var jag på lunch med min favorit-lärare och sedan gick vi tillbaka och jag gick och drack en smoothie med en intressant typ. Efteråt var det utdelning av awards och etferåt for vi tillbaka!
  Idag skall jag öva matte (åh), det är svårt. Jag har prov på tisdag. Men det skall vi inte vara ledsna över, därför att PÅ TISDAG KOMMER MIN FAMILJ HIT OCH VI SKA HA DET SÅ SKOJIGT! I fredags var det sista gången jag såg dem genom en ruta. Just nu är de i New York och på Tisdag ska de komma och hämta mig till skolan!
 
 

Medförs

Hörni vet ni vad, i torsdags var jag och hjälpte till på ett evenemang, hur mycket de behövde hjälp med är ju diskutabelt, men jag fick god mingelmat och fick hålla en fasankyckling så det klagar man ju inte på heller. Hursomhavre så träffade jag mina förra värdföräldrar och min värdmamma frågade om jag skulle kunna kolla över lite datum i maj, för hon tyckte att hon och jag skall åka till DISNEY WORLD i FLORIDA! Förväntade inte mig att få den förfrågan, hjälp. Men jatack! Åh, jag måste nog säga att jag får så mycket och jag har absolut fått bästa värdfamiljerna. Så då bär det troligtvis av till Florida!
  Sen för att berätta mer i det resande tecknet, jag hade hamnat på en väntelista för en resa till Västkusten, så det var osäkert om jag skulle få åka med eller inte, men nu har jag fått en plats! Lycka! När jag tänker efter är jag så otroligt tacksam, samtidigt som jag tycker det är orättvist och att många andra i denna värld förtjänar det och borde få chansen. Jag får väl hålla upp något år sedan med mitt resande.

 
 
 

Hörni vet ni vad

Jag har ju aldrig fått nämt vad som är påväg att hända! Jestas..

Min älskade familj kommer att komma hit den 25:e! Jag är exalterad och det kommer bli så skönt att se dem, att ha någon att krama och peta på extra mycket. Att jag inte sett dem förutom genom en ruta, med hackande bild på sex månader och fyra dagar är ganska otroligt.
  Jag måste säga att hemlängtan inte har varit ett problem för mig. Det är klart om jag talat med dem eller någon av er, läst ett brev, kollat på gamla bilder och så, kan sakna det. Men det har som inte varit ett problem, alls. Vilket är otroligt bra, för det kan bli ett problem. Och grejjen är ju, jag älskar allt därhemma, så det känns alltid lite fel om någon här säger ''I bet you've missed everyone at home a lot''! Och jag är bara som att jonå, men int egentligen.Eller kanske saknat, men inte som längtat efter det så att jag inte kan tänka på något annat. Så jag är glad att jag inte lidit av hemsjuka iallafall!
  Hursomhavre, efter den obligatoriska djupa delen, vi skall till Chicago x2, träffa släktningar, basketbollmatch, shopping, middagar och ah, jag tycker som om att jag trivs så bra med dem!
 
 


Och annars, jag blir ju farligt, arton, myndiga, vuxna år om 26 dagar! Grymma tider. Alltså, helt ärligt, och det känns lite dumt, men jag får lite åldersångest ibland. Och de flesta skulle skippa året som sjuttonåring, men inte jag. Jag skulle nästan kunna vara sjutton ett år till. Jag antar att jag trodde mig själv lite annorlunda vid dethär laget i livet. Lixom ha livet lite mer på klart. Men ja, jag blen nu såhär och helt dåligt är det ju inte. Jaja, ung äro jag ännu.
 
 

To cool for school

Hejhej.
 
Nu tänkte jag berätta lite såhär random och annorlunda saker i skolan här, eller bara detaljer överlag. för det kanske är roligt att veta?

-Skolan har en polis i skolan HELA tiden, ifall något händer antar jag
-Du säger ''Mr ...'' eller ''Mrs...'' åt alla lärare
-Om du vill gå på wc under lektionen måste du använda ett ''hall pass'' när du går. En stor rosa lapp som visar varför du är ute och vandrara i korridoren
-Det är mer säkerhet, dörrarna är låsta, du kan gå ut men inte in. Om du ska ut ur skolan måste du ''sign out'' och ha en lapp. Om du går ut för att äta lunchen måste du visa ditt student ID för en lärare när du går in.
-Min skola har ingen riktig ''dresscode'' som många skolor har.
-Om man har en match eller liknande en dag, så har folk på sig finkläder i skolan
-Jag hörde att de som spelar hockey har träning klockan FEM på morgonen och träning efter skolan, devoted to sports indeed..
-Jag tycker skolan är lätt, jag har ju inte direkt många plugglektioner, men det är inte många eller svåra läxor och när jag hade matteprov och inte hann skriva det färdigt under lektionen så fick jag skriva det färdigt efter skolan eller nästa dag x)
-Skolan serverar gratis frukost typ poptarts, mjölk, cerealbars och sockrigt överlag.
-Jag äter sällan skollunchen men det har pizza, nachos, sandwishes som är hamburgerbröd och nån typ av kyckling, sallad och subs.
-Toaletterna i skolan är själspolande
-Man har ''advisory'' (typ man träffas med sin ''klass'') och ''advisor'' varje dag 20 minuter ich gör i princip ingenting.
-Om man är sen till en lektion och läraren antecknar det får man ett automatiskt telefonsamtal hem till föräldrarna
-Om man dricker alkohol och någon får reda på det, polisen blir inblandad och skolan kontaktas. Då måste man göra straffarbete (tror jag?) och gå på nån lektion. Man kan också bli avstängd för en tid att vara med i matcher med sitt sportlag.
 
Såjeeno.
 
 

Såhär

Dagen därpå var vi till ett clownmuseum
 
 
 
 
Detta är en av reaktionerna vid förtärning av salmiak.
 
Ja sku ju ha vaari drillflick.. Nånej.
 
Brasilianare och Kalax. Stackars han, han frös så mycket efter att ha bara varit här 12 dagar (han kom som senare utbytis)
 
 
Sen, förra helgen var jag med värdfamiljen till min vpappas föräldrar. De ägde ett jättemysigt hus (med trägolv!! <3) och det låg mellan stora kullar/berg. Det fanns en bäck, sjä med fiskar, äppelträd, grönsaksodling, vindruvsodling och idylliskt johejsan. Kände mig lite hemma och doften i uthuuse var bekant. Var trevlig helg indeed. Vi var och skidade slalom och åkte i sånadär liftar man sitter i ganska högt uppe i luften, skoj.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0