Long time no see

 
 
 
Hade lite photoshoot med min hostsis
 
Sen har jag varit på en mycket (som vanligt) otroligt bra utbytesweekend i Baraboo. Det var vi utbyteselev i distriktet + de amerikaner som ska åka som utbytisar i höst. Lägger bara upp några bilder, har så många så:
 
Vi (jag, en japansk utbytis och en amerikanska) övernattade första natten hos en random, trevlig familj. (alltså de ordnar familjer för oss) Världens coolaste hus och gård. Can't explain.
Söta Kanon! (Japan)

Och Sierra!

Vi hade så arma roligt åt dethär björnkramdjuret som vi tyckte såg ut som en ''pigbear''

Just nu har jag det riktigt fint och trivs som en fisk. Jag har bytt schema så nu har jag bytt till bakning och humanities, riktigt bra klasser (lektioner heter det väl?) Idag sprang jag 15 minuter för första gången i år för att träna inför track med XC-flickorna. I helgen skall jag till La Crosse och skida. Life is good.
 
 

telefonbilder från Las Vegas

 
 

Om inget annat

Nu skall jag göra något jag nog inte trott jag skulle (inte ni heller för den delen), jag ska nämligen på mitt första (och kanske enda) zumbapass! Låter farligt och jag förbereder mig på det värsta, men hey, jag gör det frivilligt. Tur att jag inte kommer bo här förevigt..
 
Istället tar vi en bild på denhär enorma, dubbelfyllda pizzan

Det som är så dåligt med vänner från många ställen i världen

..är att de känns lite längre bort och ja, om man träffas en gång är det väl inte till för att bara vara då?
 
Här är jag med ett brev från min Olhia
 
Här är en söt bild på oss
 
 

Lite av det amerikanska

French onion soup (för det är ju så amerikanskt)

Nåt av det godaste jag ätit här, vitlökspasta med räkor!
 
Varken idag eller igår har vi haft skola, för det har varit för kallt. Vi var och tog en bild igår, det visar -7 grader FARENHEIT, vilket är -21 i celsius, men det var väldigt blåsigt typ 15 miles/h så det kändes som -30 eller mer. Tänkte göra er därhemma lite avundsjuk på vår fina snö och kyla! ;)
 

2013 i USA

Augusti:
 
 Kom ju först till NY
 
 
Chicago
 
 
September:
 
 Dagen före jag började skolan.
 
 
 

Homecoming
 
Oktober:
 
 
 
 


November:
 

Kansas city
 
 
Black Friday
 
 
December:
 
 
 
 
 
 
 
Oj, jag hade jättemycket bilder, så dehär är bara ett fragment av alla jag har, men allt jag varit med om ryms inte i ett blogginlägg!
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0