Tjoo

Idag har jag först varit till Halpa-Halli, ibland är det så mysigt att vara dit. Köpte glansspray till håret och hårmousse.Sen har jag varit ut och gått med mamma till skogen, jag plockade blåbärsris med blåbär på, lol jag skriver väl inte allt för nödvänläsa saker men jag tycker det är kul att läsa själv :) Sen har vi varit på besök till pappas brors villa. Nu tänkte jag att jag skulle göra en liten svag sånhär presentation om mig själv:

Jag heter Anna i mellannamn.Jag är 14 år. Jag bor i Kalax. Nu kommer det lite roligare; Mitt favoritsätt att äta äpplen på är att skära tunna skivor och äta dem en, efter en.Jag gillar väldigt mycket huset jag bor i, och gården.Jag har en hemlighet som ingen vet.Jag gillar vilda blommor.Jag gillar mumin, eller Tove Janssons bilder.

Ja, det var väl lite ''random'' (jag brukar aldrig använda det ordet) saker om mig, som kan va lite kuligare att veta om mig än annat.

Karolina

Today, tomorrow, forever


Just nu sitter jag och tittar aningen lite på Miss Marple, fast den världsliga datoren verkar locka migg ännu mer.Jag måste säga en sak, jag har mer än någonsin känt på mig att jag vill sprida budskapet om Jesus kristus och Gud. Saken är den att det är svårare än man tror, men jag litar på att Gud skall sätta orden i munnen på mig.Jag måste börja förlita mig mer på Gud.Jag vill att mänskor skall se att det finns så mycket att se av livet, och inte bara jordsliga ting.Det finns så mycket mer.Jag lovar!Och jag har inte heller sett allt.
Jag gillar sånahär inlägg, kommer att försöka blanda lite av allt.
Ha det bra folket! Men jag kanske inte har en enda läsare xD
With love, Karolina

Mirreranda :)

Jaa, jag bloggar. Jaha, då var det så...
Btw, så e mirre här( den meningen skall försöka låta väldigt intensiv om det går :) )
With love, Karolina

RSS 2.0