Mellan verklighet och inte.

''Det är som att springa mellan verklighet och fantasi, precis som att springa mellan äppelträder och känna daggen under tårna, det kalla friska luften och hur man flyger iväg då man springer. ''

Idag var jag till Vasa och träffade den underbara Nicolina :) Vi träffades senast på Vassorlägret i somrast så härligheten av henne behövde träffas pånytt. Hon är lätt och trevlig att tala med, dessutom otroligt snäll. Vi shoppade och åt och trevligade omkring.
Nu kommer min lödagskväll att fortsätta med äppel & godisätning, svampspel och säkert nåt tv-flumerurande.
Love, Karolina

I can only imagine!

Det gör inget fast jag missade joggingturen & duschen. Det gör inget fast allt värdsligt skulle rasa! För med dig har jag allt Jesus!
Idag insåg jag hur otroligt stort det är att Jesus dog för din & min skull, och att Gud sände Jesus. Ibland tänker man att det är väl nog sådär fint gjort, men det är faktist GRYMT stort! Jag tror att de flesta någon gång inser det.
Tack för allt Gud!
Love to you all! / Karolina

Kusin :)

Min kusinvitamin är här nu, och imårgon far vi till Ikea-landet Tammefors.
På min inköpslista är det en matta som gäller! Hoppas det finns någon som är brunpersikorosa färgad? :D Sedan skall vi troligen till Idea-park, trevligt, trevligt :)
Ikväll var vi till Filadelfia och det planderades mest om vad vi skall förbättra och sådant. Och där var det som vanligt mysiga människor på mysigt ställe!
Jag inväntar nu på duschen och sedan är det väl sovning som gäller, för imårgon skall jag upp klockan 5.30,


Fina Fia :)

Love, Karolina

Flum

Godkväll alla!
Ikväll var det gräsklippning som gällde, men jag tyckte jag åt mer äpplen med godisliknande smak, och försökte få fast en groda som hoppade in i tagetesblommor, så jag fick desvärre inte fast den. Måste säga annars att detta är året jag har hållit i flest grodor kanske 8 stycken? Lol, det är ju inget direkt att skryta om xD. Under gräsklippmningen var jag klädd som på sommaren. Härligt måste jag säga med  septembervärme!
När jag började bli klar lyssnade jag på Fantomen på operan och blev lite konstnärligt flummig, så jag sprang in och tog på mig en lite fär stor, vit, lång och vacker klänning. Sen gick jag och dansade omkring. Fina dag.
Klänningen som var på idag. Mirre@fotograf!

Mihow :D

Tjoooh alla!
Jo, jag låter positiv idag. Kanske jag är det också.
Ikväll var jag och simmade meed den fina människan Emma. Och jag motionssimmade tillochmed (skall dom tre orden sitta ihop?) Iallafall så var det trevligt. Jag har ätit två slickepinnar med såntdär surt man doppar dem i, så min tunga är alldeles lam.
Jag har faktist letat upp kläder jag skall ha på mig imorgon, för det tar alltid ALLT för länge för mig att välja kläder. Idag tog det en halvtimme. Jag menar en vardag, det är ju inte rimligt?! Inte för min personliga dagsklädsel iallafall. Om jag har tagit på mig nå kläder och så börjar jag fundera om jag är på humör för att he dessa kläder idag, och så tror jag inte att jag är det och så måste jag byta. Idag slutatde det med att jag tog en helt vanlig vit polotröja och jeans. Och det tog det en halvtimme för! Så nu tänker jag försöka sluta att ständigt tänka varje morgon på att mina kläder måste ''sticka ut'' lite och passa mitt humör för den dagen, jag skall försöka iallafall!
Love, Karolina

I'm surviveing this for sure.

Allt för länge sen jag bloggat! Får se om någon kommer att hitta hit på nytt. Jag hade faktist 23 läsare an dag, men kanske var det bara jag som var in på min blogg så mycket kanske.

Jag har kommit på en sak, att om man är väldigt rädd att på något sätt såra någon annan så man hellere sårar sig själv är ju egentligen väldigt fel. Så att så länge ingen annan är besviken eller ledsen på en är det bra, men sen om man själv är ledsen är sak samma. Men det är egentligen hur fel som helst. Jag tror jag ibland allt för ofta hör till denhär gruppen och många andra också.
Man skall försöka så långt det går att inte såra någon annan, men inte heller sig själv!
Hoppas dethär var förståndligt nu :D

Ha det bra fina människor!
Love, Karolina

RSS 2.0