Tjena

Hejhej!

Senaste veckorna har varit ganska chill måste jag säga. Nu har vi dock bytt period så jag har faktiskt två kurser man måste läsa i nu just -franska och geografi. Jag är taggad för franskan och försöker varje dag ha en ''fransk stund'' där jag lyssnar på något franskt program och läser någon artikel. Det har jag ju faktiskt inte nämnt, jag tänkte ju söka till ÅA i höst för at läsa franska! Så Åbo here I come. Kanske. Annars har jag spenderat en del tid i Vasa, främst för att jag varit till tandläkaren så mycket. Men nu borde jag vara klar! Så en rotfylld tand och en halv ny tand blev det, vackert så. Men Vasa har ju fört med sig mycket annat förstås. Jag har besökt min käreste, kusin och bror och förra veckan hamnade jag med ett nästan dussin trevliga änniskor i världens finaste lägenhet och träffade en gammal skolkompis, fint!
  Sen kan jag även nämna att jag startat en bakblogg! Den heter karolinasvaniljdrommar.blogg.se    -Åh, va dumt, försökte länka den men nu försvann länksaken och det man ska trycka på för att länka saker, skräp. Nåja, kanske ni orkar kopiera addressen.
 
 

Lite Vasaögonblick! Trodde det var Jakob på sista bilden, men tydligen var det jag haha
 

Måndagendenandranovembertjugohundrafemton

Tjena!

Livet var on hold för ett tag iom olyckan men nu är jag back on track! Mina tänder är snart i skick och på fredag skall jag på trevlig rotfyllning, hehe not.
 
Men jag har varit till Sverige på höstlovet, Höga kusten var gorgeous!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Annars, vad händer och sker?
Jag har bakatbakat mycket, varit pysselledare på tvåspråkigt läger (det är bra att göra sånt man egentligen inte kan), umgåtts med mon petit ami och blivit bekant med en del flyktingar vilket är givande. Och en sidenote nu, jag gillar inte att hänvisa dem till ordet ''flyktingar'' eftersom de är så mycket mer än en grupp männiksor i en viss livssitation men för enkelhetens skull använde jag mig av det nu. Så nu vet ni! :) Min stackars familj fick här om dagen lyssna till min moralpredikan vad jag anser om generalisering.
 
En lite annorlunda bild av mig, det var när jag var till hälften utan tand så ett Monalisa leende fick pryda mig istället!
 

RSS 2.0