Löf

Se, vad jag har blivit aktiv.
Flottigt hår och händer. Inget uppskattat. Men skall nog lösas snarast med en dusch.
Nu skall jag ta denhär Vad-Jag-Kan-Konstatera-idag-frågan.
-Jag var på kalas igår. Trevligt. Fick hem en ballong som just nu är statis och håller sig själv fast i en lampa.
-Att jag skall städa rummet, ta en promenad och hoppa hopprep. Det är ganska kul faktist.
-Att mitt hpr nog inte är så tunt som jag nästan blev rädd för igår.
-Jag vet typ vad jag skall få i present av min ene bror.
-Att jag inte gillar mulet.

Jag låter så ytlig. Men usch, de vill jag ju inte va.
Ni vet ju dendär listan; ''dag 1.presentera dig själv, dag 12- vad hade du på dig idag'' osv.
Men nu tänkte jag bara ta en punkt såhär. Och det blir: ''Dina föräldrar''

Så jag skall berätta om mina föräldrar. Jaha.

Min mamma, hon är lite kul. För hon kan säga typ att hon tycker väldigt mycket om den typ av kläder och porslin. Och tvärtom. Eller det blir som, att jag har aldrig vetat det, och så konstaterar hon det bara plötsligt. Okej, detdär måste upplevas för att förstås. Hon kan musiksaker bra. Hon och jag är olika varandra men ändå inte. Typ. Hon tycker om att vara vid havet och villan. Hon är bra.
Pappa, är också sådär småkul. Han brukar använda en del uttryck ganska mycket. ''Tja, jag har väl inget annat val'' , ''Och han var såå lycklig'' -från tjuren Ferdinand. Och en hel del till. Jag konstaterade att väldigt många uttryck han använder kommer från Kalle Ankas jul. Han är väldigt bra på piano. Han kan improviserar också väldigt bra. Det är ju trevligt, om man skulle vilja höra en sång, åså kan han bara den. Bra han med.
Tack


Tack.

I'm just a little bit caught in the middle.

.. Å rubriken e int sorgsen.
Nej, men hej. Eller Hej, men nej. Fast jo.
Jah. Vad kan jag konstatera idag. Jag har varit till Vasa, köpt en randig blus och godis som jag smått ångrar att jag köpte, Insett att folk har sina sportlov mysigt utplanerade, fast ih, nej inte jag. Mycket busigt.not.

Nå, nu skall jag på kalas. Som tillochmed har tre födelsedagsbarn. Oj, jag fyller ju faktiskt om en vecka (vet inte hur man stavar faktiskt)
Jag känner mig lite ointressant. Som när man har en deg som jäst, och då det är lite mjölig deg kvar i skålen. Mjöldegen är jag.
Plapla.
Hedå.

Skroll.

Dethär inlägget är nog inget inlägg, det är mera ett inlägg jag skriver med/till mig. Äh, eller jag vet int. Kanske jag vet.


Jag är på ett sätt så självsäker, det är jag. Faktiskt. Jag vet mig själv. Jag vet hur jag analyserar, tänker och blinkar. En sak jag har som jagar mig som en stenbumling i nedförsbacke, är Bekräftande. Alltså jag känner mig bekräftad som mänska. Jag är delvis ganska klok osv. Men att alltid måsta ha någons medkännande och åsikt personligen efetrfrågad av mig. Jag menar jag noterar det inte ens. Men i längden är det usch. För jag ÄR självständig.
Och ja, jag tycker det är smått fånigt att jag måste skriva det här och inte i min egna dagbok.
Aja.

Den stora längtan, drömmen och mål.
Men vad, egentligen vad har och är jag utan dig. Nej, ingen kladdkaka, jordenruntresa, person eller lite mindre plufsmage då jag har på mig leggngs är då till lycka. Dock KAN du skänka mig det jag faktiskt behöver. Så möt mig då det är tänkt. Tack. Nu skall jag satsa på att acceptera att man alltid är älskad!

Love, A'wallinen Anna-Karolina

...


Goddag och välkommen till Blogg.se's mest mumintäckade blogg. Alltså detta är ett vanligt inlägg tror jag :D

Idag var jo bra. Och bra e faktsikt ett bra ord. I lågsadiet måsta man alltid utveckla ordet ''bra'' i utvärderingar. Så ''bra'' var alltså ingen favorit bland lärarna. Måja, iallafall så Matematikprovet höjdes med ett steg, inte helt Syperbra men man tackar ändå.
Åh, det finns ett jättegott chokladkex som är SÅ gott att doppa i mjölk. Miow.
Mina bröder har fyllt idag. Grattis, grattis :) Dom blev uppvaktade halv 6 i morse. Jag var lite opersonlig så jag gav dom samma sak. Men dom verkar vara så bra tänkande i det stadiet så de verkade nog bara glada. Sen ville jag övernatta i min brors ena säng tills klockan skulle bli kvart före åtta. Dock blev det inte mycket sömn, därför den ene av dom hade fått nya trumskin som skulle stämmas och testats. Dom är nog bra dom :)
Yay, jag tror vi har modersmål i morgon. Vi kollar en film om ett finurligt litet fint gossekrigsbarn. Så jag erkänner, barn är nog bra också. Jo, ja de har de alltid varit och kommer va. Så.
Dessutom gillar jag vår modersmållärare. Hon är trevlig.
Imorgon är det också maskerad. Tänk om jag faktist skulle visa er min maskeradklädsel. J'adore la costume!

Mitt inlägg låter entonigt. Kanske lite moll och dur skalor skulle passa bra in. Lite dramatik. *fantomen på operan*

Au revoir, Karolina

Måste förfärska mina fisk-tankar.

Åh, en liten tävling: Den som kan svara vad detta är för fisk kan få kanske ett novemberkaktusskott eller en bit russinbröd. Eller kanske, välj något själv ;D

RSS 2.0