Tonight, we are youngImorgon byter jag om från boktorkandet till en vecka på en dag-barn-matlagnings-läger. Jag skall agera lekpersonal och dum som jag är har jag totaalt glömm bort namnleken jag tänkte ha!

It's coming like fire in the sky

Lite färsk uppdateringsbilder här nu först, jag har totalt glömt bort min webcamera! :

Har just suttit och sjungit här i garaget med datorn'

Hehhe..

Men ja! Över till de senaste dagarna! Jag for med Elina, Emme och Lena till Keuruu (låter extra kul om du uttalar det med U) Å det var riktigt fint, glatt, bra diskussioner, fin Gospelkonsär-mojs, och allmänt trevligt med lite roadtrip!Vårt lunchställe :)''Let your kingdom come''

-

Ojdå, jag trodde jag lagt in midsommarbilderna, tydligen inte! Så dom får vänta!

Tillsist vill jag att jag tycker kristen musik är i ganska samma stil och så. MEN, jag såg en dag en som skrev typ: ''Yeah, kristen fjortismusik'' till någon länk, så nu kan jag rekommendera den. Lite annat än vad det brukar vara! My favorite: http://www.youtube.com/watch?v=y0dz05KG-zcJag önskar victory rolls, eyeliner, röda läppar och vida klänningar!-Ett samkprov av den trevliga fotograferingsdagen jag och Miranda hade. Hon som tagit alla bilder anyway! :)

Syréndoften tränger in i mina innersta minnen.

Nu tänker jag visa min skolavsluningsklänning. Absolut inte kärlek vi första ögonkastet, men sen växte den! Känn äppelblomsdoften!Remind me who I am.

Ojhopp! Ut ur grundskolan var jag nu plötsigt! Men det känns inte så vemodigt faktiskt, kanske lär bli. Sen hade vi fest med klassen <3 och sedan var jag och besökte Fagerö. Helt kulkul.
Jag har börjat jobba. Jag torkar böcker. I princip det enda jag gör. Och byter vatten. Haha. Men helt ok är det väl, har sitt fina titlar såsom ''Handelsresande i nordiskt vemod'' och ''Järngräshopppan'' Men nu torkar jag barnböcker. Dom är mycket mer smutsiga än vuxenromaner. Många barnböcker handlar om vargar eller kaniner. Åh! Jag hittade en Elsa Beskow bok, som jag minns från när jag var liten, och ''Olssons pastejfabrik'' Loveit!
Igår var jag till Julia. Vi åt glass och chips och kollade ''Djungeldjuret Hugo'' Oj hoho!
Sen idag träffade jag upp fin-Flickorna Elina och Sara. Yee. Jag skriver korta meningar märker jag. Punkt.
Idag har mamma och jag handlat färg. Jag skall nämligen förnya mitt rum. Skall målas vitt. Nu tänker jag visa hur jag skulle vilja det skulle se ut.
Kartan och möblerna skulle jag kunna ta.

Lite så.

Måste påriktigt vara något av de finaste rummen. Tänk att ha detdär rummet i ett regnit England! J'adore! Men jag ska int ha det sådär mörkt.Åh!

I såna färger skall mitt rum gå! Nä nu måst jag sluta ladda upp bilder. Men här är en fantastisk sida:http://www.homeanddecor.net/tag/shabby-chic

And if I only..


The final countdown

Idag var jag ledig. Så igår var det min allra sista grundskole-dag evaaah! Så nu tar jag min pick och pack och börjar jobba på NÄ-RÖ eller NTM. Hm, kanske inte. Men ja, sorligaste med detta är nog att min klass kommer jag aldrig få träffa mer som den var i skolan. Och jag kommer sakna matematiklektionerna, faktiskt.
Kändes som att jag hade mycket att konstatera när jag tänkte på att jag skulle ta och göra ett inlägg. Men icke kommer jag på allt det nu.

Humm, jag är inte så insatt i detta med hur man får upp en fin youtube låt såhär här. Men jag tänker lägga adressen här, and I do recommend! Denna låt passade mig perfekt idag. Behövlig som jagvetintevad. Och bara jag inser att det faktist är så.

http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=QSIVjjY8Ou8


Oj, måste bara säga att jag har påriktigt påbörjat mitt letande efter en bra utbytes-elev-organistation. Har fått e-mail och just beställt hem  kataloger! Hoppas jag en dag kan skriva i denna blogg, i ett annat land att jag skrev om detta inlägg om hur jag påbörjat sökningen!  Blev invecklad mening but you get it!


RSS 2.0