Thanksgiving

Har just Skyperat avec min kära och fina kusin Sophia!
  Imorgon väntas Thanksgiving (mat, släkt) Skall försöka fånga något på bild från det!


Förra veckan när Helen och jag lagade choklad-rutor eller vad man skall kalla dem. Bestod iaf av: Smält mörkchokladbotten, hackade Reeses, Hackade Heath (typ Daim), m&m's, hackade Cashewnötter och ett tunt spritsat lager av vitchoklad. Chokladigt?
 

Jag är full med överraskningar

..För jag har gjort ett videoblogginlägg! Vad händer med mig? Så det kan ni kolla häär -> (vet ju inte hur man länkar, teknisktjej96)  https://www.youtube.com/watch?v=EHSzMx4HNq8&feature=youtu.be

Så då kan ni veta bättre vad dehär bilderna är för några:

 
 
 
 
 
 
 
 
 

American lifesyle

Förra veckan sa jag till min vmamma att jag skulle vilja fara på frukost till ett ställe som heter ''citrus café'' -ett frukostställe. Så nästa dag for vi! French toast med jordgubbsfärskost, jordgubbskompott och banan! Ofantligt smakligt.
 

Sen ser jag väl ut sådär..
 
 

läsikfjflk

 

pod
 
 
 

And the lions roar

Hejhej! Har myket hänt sedan sist? Själv vet jag inte, måste se nu när jag laddar upp bilderna, haha! Men det har iallafall snöat denhär veckan, usch. Dock har det smutit bort men det har blivit kallt!
  Sen har jag bara haft tre-dagars vecka denhär veckan p.g.a nån ''teacher-conference'' så nu har jag långhelg!

Träffade mina släktingar förra söndagen! Såg dem för två år sedan senast. Alltså det är helt otroligt lustigt. Några av demhär bor en timme borta från mej. Av alla ställen i USA hamnade jag SÅ nära dem. Jag menar, jag kunde ha hamnat i Florida. Och jag hamnade här.
 

Vi hade en s.k ''banquet'' på måndagskvällen i CC. Det är att man delar ut awards för olika saker, ni får sen se vad jag fick! Jag som blir kramad på bilden!
 
Kim & Jag

Nästan alla vi flickor
 
The Seniors, yee!
 
 
Var till Sam med Sarah och några andra nya folk i onsdags. Vi kolla (nästan) film, kokade té, kollade i skafferien. Sen försvann Sams telefon spårlöst och vi letade säkert en timme överallt.



Söta Sam!

Och härliga Sarah! Ska fara med Sarah och Sam till Ikea nästa vecka!

Sarah, Sam, jag och Felica/Felicia

Vi for till Perkins, ett bageri/frukostställe

 
 
Handlade en vinterjacka igår!

Dehär fick jag på the banquet. Det stora ''j''-et för att jag rann varsity (de snabbare alltså hehe) 14, för att det är 2014 vi graduate (hemska saker, vad är det på svenska?!) Och ''j''-et och siffrorna brukar man sy fast på en jacka som jag ska handla som man lägger medaljer på och som har ens namn och sport fastsytt på sig också.

Och denhär fick jag för personal achievement! Inte dåligt av noll-sportiga mej! Fast iochförsej var det ju en personal achievement eftersom jag aldrig gjort det haha.

Idag har jag bakat pepparnötter, shoppat med vmamma, ätit sushi, ikväll ska jag med Leah till target (typ en alltialloaffär) och nu sitter jag med Mr. Gus i  mitt rum. När jag kom in i rummet såg jag han var där och meddetsamma kollade jag på en av mina shoppingväskor eftrsom jag vet att han ÄTER på dem, och mycket riktigt. Därför har jag dörren stängd till mitt rum men nu glömde jag det. Stackarn, han hostade till bra. Nu snarkar han på min säng.
Där ser ni.



 
 

Johej

Ååh, bara en skoldag till denhär veckan. Sköna tider!
 
I augusti när jag var till Chicago!

Today's

Today's quote:


The Enemy will only deceive, accuse, hurt, and lie to you, but Jesus will love you and love you; He will take care of you. He will turn the light on in your life and show you a new way to live— by His grace, by resting and trusting in Him. The Enemy will tell you that you are not enough and that you have to try and push harder; Jesus, on the other hand, will carry you and assure you, beloved, that He is enough. You can rest in Him

godsradicaldaughter.tumblr.com
 
 

Till mina vänner därhemma

Jag måste lixom bara dedikera några få ord att jag är inte så bra att höra av mig till er, alls. Det är ju oftast ni som gör det. Det är bara som svårt att hålla kontakten, och det går inte heller att jag har för mycket kontakt med livet hemma. Men jag blir ju absolut glad att tala med er men det är helt enkelt så att det inte går att tala på samma sätt när man är i två olika värdsdelar. Kramar till er!
 
 

Kansas city

Ja, vi kan ju konstatera att jag inte är så bra med dehär kamerainställningarna, men jag försökte välja de bästa så here you are:

Jag var till mitt första diner! Jättegod smörgos med stekt lök och ost! Sen delade jag & Helen på en ''malt'' dendär vita saken i bakgrunden. Det är typ en blandning av glass och milkshake! Yumminess!

 
 
 

Dehär bilderna var alltså utsikten över KC från detdär tornet på första bilden som var ett monument för de som dog i första världskriget

 
 



 
 
 
 

Dethär var dag ett då, vi kollade lite runt i KC, shoppade (eller jag köpte ett par sockor haha) och åt middag med min värdpappas syster med man på en iteliensk restaurang! Så det var summasummarum av fredagen!



Vi var på ett piratmuseum som man inte fick ta kort på så därför ställde han där istället upp. Rörde vid mynt som senast blivit rörda av pirater för 300 år sen, måste ju skryta när jag en gång kan göra det!
 
Sen var jag väldigt amerikansk tyckte jag. Vi var till ett ställe som hette Oklahoma Joe's. Kön till ställer var långt utanför dörren. Det var grillat, eller som smörgåsar med pulled pork, ribs, fries och så vidare. Stället skulle ha kunnat var med i detdär programmet ''United states of bacon'' tyckte jag! En del tog hela stora revben till lunch.. Varför inte?

 
 





Vi var till ett zoo
 


Efter att ha varit på zoo for vi hem till min vmammas syster och hennes döttrar va också hemma. Vi åt middag, kollade foton och hade det mysigt! På söndagen for vi och shoppade snabbt, jag hann hitta en kjol, två par strumpbyxor och en skjorta på Forever21. Sen for vi till flygfältet och landade i Chicago
 
Sen avslutade vi resan när vi var tillbaka i Wisconsin på RedRobin, så bra ställe!

Denna vecka har skolan börjat klockan 11 på tisdag, onsdag och idag. Imorgon är det klcokan åtta igen, dock. Nåja, det ska väl gå. Har faktiskt stigit upp klockan sex två dar nu, för jag var till gymmet och simmade med min vmamma. Sen har jag kollat film med Leah en kväll och igår kom Leah och en som heter Alex hit och vi åt pizza & spelade spel, riktigt roligt! Ikväll har jag bakat bullar, folk blir så fascinerade när man (jag) kan baka, haha!
  Imorgon vet jag inte vad som händer får se. På lördag skall jag på frukost med en kompis och sedan kommer deras släktingar hit och stannar till söndagsmorgonen. Därefter så ska vi köra ner till Illinois för vi ska ha en liten släkt-reuninon, för mina släktingar bor inte alls långt borta, det är knasigt hur nära vi bor varandra!
  När november är över så har en tredjedel av mitt utbytesår redan gått! Det känns väldigt konstigt. På ett sätt har jag just kommit och håller på att komma in i allt här, samtidigt känns det som en bra stund sedan jag satt på planet till New York. Var det som jag trodde det skulle vara? Hmm, lite bådeoch. Kanske lite svårare än jag trodde, men dethär ska nog bli bra. Det gäller att inte jämföra sig med hur alla andra utbyteselever verkar göra.

Imorgon är det den internationella krama-en-utbyteselev-dagen! Så nu tycker jag ni alla i Närpes ska krama Mia som är utbyteselev! :)


 

 


 
 
 
 

Kansas city

Om 20 minuter tar vi bilen till Chicago och flyget for väl runt 14-tiden! Ha en bra helg, det ska jag ha!
 
 
 

RSS 2.0