Aktiv(ist), Javisst!

Nu tänker jag uppdatera med en minuters färsk bild! Not happenin' often! Jag gjorde en kvalité frukost idag. Nybakade scones med gräslök, rabarberstjälkar (och ja, jag ska doppa dem i socker) sen turkisk-naturell-youghurt-blandning med Lidl's goda musli (vet int hur man gör ett tyskt u :( ), vattenmelon och kokos + apelsinjuice! Kul att läsa?


Igår.

Igår var det varmt. Jag drog på mig min ytterst fina vit långklänning som mamma köpte i Amerika för länge sedan! Min familj är FIN!

Tihi!

Observera stolen i bakgrunden!

Au revoir mon amis!

Helsingfors!

Här kommer bilder från niornas resa till Helsingfors! Kärlek till min klass! <3 4 dagar kvar med dem nu..<3

Haha, jag har ingen orsak varför jag lägger upp Plenisalen..

Tyckte synd om den om bilden inte kom till användning!Snyggt!

Synvinklar genom regnet och solen.

Jag gillar läget, där jag är just nu och kommer vara inför närmaste framtid. Men när kommer dagen jag när jag vet, litar och tror? Ibland vill jag vara allt jag vill vara, NU

På fredag har jag sista provet. Ett sista nånting från högstadiet. Många saker blir snart det sista där. Otroligt skönt blir det att sluta skolan, men min fina, kära klass kommer jag nog att sakna! Hur fin den blev.
Imorgon är det kristihimmelsfärdsdag, passlit regnit -> passligt att plugga fysik! Men helt tokigt är det inte! (kommer ångra vad jag sa om det imorgon) Sen på fredagen far jag på en timeout-weekend till Korsnäs med min kära kusin! Känns behövligt att få lufta iväg mina tankar lite! Vi ska ''bo'' i Sophias förra hus, vilket jag inte varit in i på kanske 4-5 år? #Nostalgihejhejsan! Vi skall också pic-nica vid en hamn! Därför bakade jag blåbär-vitchoklad-rutor idag! Åh, detta kommer bli trevlit!

<- Såna' (not my picture)
Nya rön.

Oj, vad jag har lovat mig själv många dagar att jag skulle uppdatera denna plats. Men nu är jag redo med ett mjölkglas och hemgjorda mikrochips, och förhoppningsvis bilder sen sist att dokumentera dagarna som gått!

Så, sen sista har:

.. Jag blivit tjena mittbena!

Varit med (min fina barndomsvän) Jessica och vi hade fototgrafiska tönt-roliga stunder!

Många bilds' blev snyygga!

Och på en del blev jag more Good lookin' than ever before!

Somsagt! Jessica var däremot Söt-Nöt!

Vi tog vespalaiset till skogen.Emme och jag var duktiga och bakade macarones! I do recomend!

Röda jackor prydde pappa och mig!


Våren kom nästan påriktigt!Insåg att detta inte är min look!

Var på en dansshow där Elina & Simone var duktia'!

Sen vidare till Emme som fyllde! <3

Mycket bubblår blåstes!En vacker Sara!Humöret skiftade!

Tihi!

Och jag vårade till kläderna!

På Valborg (kanske heter det Vappen, men det är ett ord jag nästan inte vågar säga ) så prövade Julia ut en passlig mustash!Träffade en liten gullig Lake!

Yum!

Sen träffade vi en ännu gulligare Mört!Det fiskades!

Och såhär såg vi ut efter mutasher och mörtar!

Hah! Jag trodde det sku va många fler bilder. Men igår (ojdå, klockan e 00:05, så alltså i förrgår) var jag till Helsingfors med niorna! Var riktigt trevligt! Skall FÖRSÖKA få upp dom bilderna inom kort!

Love & Peace!

Karolina


RSS 2.0