Seven shooting stars in one night.

Idag är det fredag. Idag Sophia hit. Idag är en helt okej bra dag. Oskar står bakom mej och läser vad jag skriver. Hihi. Nåja, slut med detta flumm nu. Snaaart kommer Västervikbilder, en jag är kluven om man kan lägga ut bilder på andra mänskor. Kanske :)
 
BTW! Min USA-dröm är ett litet steg längre gången! Om det skulle vara nån som skulle vilja vara värdfamilj för en cool troligtvis USA-utbyteselev nästa år, (2013-2014 och man är värdfamilj i tre månader) så äre bara att säga till! :D


Bländad

 
Denna härliga nyvakna måndagsmorgon till ära! Idag finns det nya möjligheter hur det än ser ut.Ge dina bekymmer till någon som vill bära dom, nämligen Gud själv! Kärlek! <3
 
 

Jag vill också göra ett sånthär fast många andra gjort det

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
And it's alright.

With Love, Karolina
 
 

Det blev så.

Allt jag har att säga att min vecka i Västervik har varit helt otrolig. Bra. Jag skulle vilja säga så mycket. Tyvärr tar skolan emot! Later!


En bild från veckan.

And..

Away we go! Tillbaka till verkligheten om nio dagar!
 

Under molnen

-Så småningom, i musikens takt, rinner nytt vatten igenom mitt hjärta-

Jag skriver en novell i modde. Dn har redan 200 ord för mycket on jag har inte ens kommit till höjdpunkten än. 
  Sverigeresen känns som att den kom i rätt tid fast jag inte vill tro det. Jag ska iväg, och det känns så behövligt. Efteråt meddetsamma så skall jag klara första provveckan. Att det skall gå bra måste det ske ett litet under för. Men idag tror jag på under. 
  Jag behöver absolut inom en väldigt snar framtid ha en så-fint-som-det-nu-för-tiden-kallas Lifegroup. Känner inspirationen tvinar, behovet att få höra och dela med sig. Det blir bra!
 
 
''And my God will meet all you needs according to his glorious riches in Jesus Christ''. Philippians 4:19
 

Vad är

-När är dethär för sista gången. När vet jag vad som är värt att tänka på eller inte. Jag är rädd för mig själv. Jag flyr. Jag vet jag klarar det. Jag har gjort det bättre än jag någonsin kunnat.  Men inte ikväll. -
 

 
Snart far jag till Sverige. Det blir otroligt skönt och roligt. Jag tänker tro att det är meningen att jag skall dit och att skolan kommer ordna sig. Nu skall jag sova.
 

Vid fönstret


 
 

RSS 2.0