Sol genom persiennerna.

Jag vet inte vad jag ska konstatera idag. Det brukar jag annars fråga mänskor. Men jag kan lägga ut lite bilder och förklaring kanske följer.

FinFlickorna (Sara da' Underbara saknas)

Mitt paradbröd!

Ni får just ta och stå ut med alla matbilder!

Kanske knasigt att JAG lägger up en sånhär bild.

Älskade 50-tal!

For till ett vårigt Åland över påsk. Ytterst
trevlit!

Sophia har ett av världens vackraste rum!Sweet!Åh, minnen!Vi eldade påskbrasa!

..åt

och åkte traktorlass!

Fantstiskt Fint!Påskfrukost!

Målade ägg!

..Och åt!

Idag bakade jag farliga, men helt ok:iga cupcackes, och var på planerings''träff'' (haha) Flippat och bra!

Har börjat läsa gamla, fina och berörande brev från 50-talet!


With Love, Karolina


I strålkastarljuset.

Jag är aktiv nu härhejsan!

Denna skolvecka är bara 4 dagar, men mycketmycket fullsmockat tillochmed torsdag, men då har jag faktiskt inget att göra, förutom att packa, för jag skall till andra breddgrader! ..Nämligen Åland över påsken höhö. Men det verkar inte vara nån snö där just nu så det blir riktigt trevligt! Jämtemot detta ställe! Snö, kallt och blåst igen. Och jag som nog trodde våren skulle stanna. Men bara 2 dagar med sol så är denna snö bort!
Nog med finlandssvenskt kallprat nu!
Jag har hittat inspiration igen känns det som. Jag lagar mer mat och bakar. Och ikväll plockade jag fram gitarren och spelade. Imorgon skall jag göra en riktigt god och ordentlig frukost och inte försova mig 40 minuter osm jag gjorde i morse!
Mitt kanske ointressant liv (som jag faktiskt tycker är Intressant) känns spännande även fast inget speciellt direkt händer. Men jag har mina vänner som jag umgåtts med mera på senaste tiden, ungdomsarebetet i Fila känns väldigt spännande och jag, går snart ut nian från min underbara klass och har ett sommarlov framför mig! Åh! Då vill jag vara forever young! Sweet sixteen är inte helt fel nej!
Och jo! Att lita mer på Jesus är något som verkligen är ja, typ Allt. Jag har insett att bara släppa taget och låta han göra sitt verk är något väldigt befriande. Jag känner mig int alls lika stressad över denhär veckan nu.

Peace out!

Helt ganska otydlig bild, men dendär rosa kavaj/jackan! J'A-D-O-R-E ! <3


RSS 2.0