Underbara Fina

Fyra mycket fina personer som jag verkligen uppskattar, skapat minnen med och trivs otroligt bra med skall ut i världen här i Finland och pröva nya saker. Ni har förgyllt mitt liv mycket och jag kommer verkligen att sakna er!
Elina
 
Emme (Jeemmee :) )
 
Sandra
 
Simone
 
Varenda en av er är Underbar på sitt sätt. Tack för att ni finns och att jag känner er! <3
 
 
 

Ja., vad hände med skolan?

Jag har ju inte nämt något om att jag har börjat en liite nyare skola. 30 meter bort ifrån den förra. Summa sumarum är den helt okej.Men den är lixom inte märkvärdig nästan på något sätt. Trevliga lärare överlag. Videokonferans-franska lektioner och faktiskt roliga och intressanat moddetimmar. Glad att en hel del från min förra klass är där, och annars trevligt folk finns.
 
Dan' före skolan började lagade jag glass.
 
 
Dan' då jag började skolan.

Ålandsbilder an gång för alla!

Det är ju typ en månad sen jag var dit. Underbart väder, underbar mat och framförallt Underbara människor! <3
Sådär som glansbilder.

För ut för att harmonia' mitt sinne och själ. Blev hallonlandet. Vackert!
Wind of change

Hm.Jag har i flera dagar tänkt uppdatera detta ställe med Ålandsbilder och Estlandsbilder. Men ickenej, inte idag. Om 41 minuter är det tisdag. Min första dag i gymnasiet. känns inte så mycket. Hoppas jag hittar Miranda och inte blir forever alone haha. Men ja, annars mår jag bra och ha börjat se lite finare. Bra.

Sånahär spenderade jag dan' med.


När regnet tystnar.

Känslan när man kommit hem från en resa, känslan av lycka, känslan av trötthet, känslan av tråkigt år framför sig, känslan av sämsta botteninställning, känslan av att jag inte ens försöker ändra inställning, en nypa bitter, trött-gråtig, orkeslös, oengagerad och Känslan jag-hatar-att-jag-känner-mig-som-en-tonåring-när-jag-känner-såhär-mycket-och-inte vill vara så. Töntigt.
RSS 2.0