Lördagen.

I fredags blev mina fina bröder 18 år, Grattis grattis (fast de läser nog inte min blogg) Och Oskar undrar varför jag skriver grattis åt dem här, han frågar en massa vad jag brukar göra på datorn så nu fråga han vad jag skrev. Och nu försökte han radera dehär. Och nu säger han att jag får en anka i födelsedagspresent om jag inte tar bort detta. Sweet. På tal om min födelsedag, jag blir SweetSixteen den 5:e mars. Hälften till 32, men då är kanske min trettiårskris över höhö. Tala om att ta ut saker i förväg.
Min Fina Fia kusin är här, fast hon sover väl just nu. Idag har jag varit på morgonpromenix, varit på orkesterövning, ätit pizza och spelat alltför många fanfarer. Och ändå fick jag aldrig till den helt. Dessutom har farmor och farfar varit på besök, och ikväll kollade Mamma, Sophia och jag ''Underbara älskade''. Helt fin film.
Jag skall ha en finsk utbyteselev hit i allafall, det har varit många om och men, men nu blev det så i allfal. Men hon var riktigt trevlig, men jag tycker synd om henne då jag kommer sitta i ett annat rum och läsa på prov, men det blir nog bra. Hon var somsagt trevlig.
Har ansökt till sommarjobb idag. Jag kanske får ett i sommar hur som helst. Kanske. Skall söka till Åland också, vilket låter nästan mest lockande. Men jag ska väl vara glad om jag får något.
I morgon är det söndag, en dag då man tänker man skall fixa alla skolarbeten, prov, trumpetläxor, städning osv. Vilket inte brukar lyckas. I morgon skall jag nu på ledarsamling, så något lär jag väl åstadkomma.
Dethär inlägget känns som om det låter monotont. Nu vill Oskar visa en hund Jakob vill ha. En bigel. Söt.

-Efter detta dog datorn, utan förvarning. Jag blev sur. Nu klockan 21:15 på söndagen hittade jag inlägget. Puh!-


Jag blir sötare med ansiktsmask! Nu började jag längta efter att gå och blanda ihop en sån!


Som man minns.

Hejgokväll! Som jag igen kan konstatera är min blogg inte en blogg, utan ja, jag vet inte. Senast jag skrev har jag typ; Tänkt på nåd, hade skola och prov långt in på veckan när det var julafton, fick en systemkamera så nu får ni kanske lite bilder, ja! Sen var jag på mvv (midvinterveckan, ett coolt, upplevande läger) där jag fick insikt om att jag typ ska gå här i gymnasiet i höst och utmanat mig. Och denhär helgen känns lite utav en milstolpe i mitt liv. Kanske. Eller en lyktstolpe i alla fall. Vi hade filafriday och möte på lörda å sönda. Öhö, möte låter lite formellt men ja. En gäst vid namn Stig från Sverige kom till Närpes för tredje gången. Han berättade om hur det inte handlar om krav eller prestationer eller måsten i relationen med Gud. Och en del saker kände jag igen mig mer eller mindre. Och ja, igår insåg jag något, som gnagat omkring i mitt huve läng, men jag aldrig helt konkret insett vad felet vad. Men igår insåg jag, och det var mer än härligt. Och det är väl det som känns lite som mil/lyktstolpen. Detta låter inte häftigt här, men mitt hjärta är lixom flygande just nu. Jag kommer säkert falla igen, men i grund och botten vet jag nu hur det faktist ligger till och Gud lyfter alltid upp mig. Och såhär dagens uttryck, eller hela livets kanske: ''It doesn't depend on me, but on him''. Ja, precis!
Och tack alla människor runt omkring mig, ni är obeskrivtbart fina! <3

Nyinvigd kamera!

Julklapps'

Julannandan'

En te'kopp

På nyårsafton var vi glada.

Yee! MVV

Min paradrätt, tomatsås med hetta och pasta + riven parmesan

Fotograferade skogen.

Fina Julia och jag får stå för sista bilden!


Love, Karolina


RSS 2.0