I've gotta feeling!

Krr!
Ikväll skall jag till Fila (kulkul) Wihuu :D I've gotta feeling, that tonight's gonna be a good night !
Nu skall jag ut och gå snabbt. Men först skall jag visa lite bilder från min Trevlia' skoldagbok! Läxigt, glansbilder, planering, glansbild, presentation, sardiner!
Ha det fint!


Krln

Tjooh!
Jag har från början haft en väldigt trevlig dag, 80% av min familj var till en trevlig ''tant'' och hennes man (om man får säga så, men jag tycker det bara är fint med att säga tant), idag och jag älskar alla tavlor , porslin, julsaker, ljus, kuddar, broderi, katter, tvålar och allt annat trevligt, som på varenda ställe är utsmyckade. Jag gillar äldre folk och det kan bara konstateras! Med mig hem fick jag två kort, ett eget''broderat'' porslinsfat och en chokladplatta, kan det bli finare? :)
Senare idag blev jag påverkat av dystra saker och blev uschig mot mig själv och bara vred mig i tankehuvudet medan jag torkade golvet. Jag tyckte jag var jobbig själv, men med lite mycket uppmutran, kramar en tanke om att jag skall få gå i duschen, eventuell planering om spetskuddar och Vasadag imorgon gjorde mig bättre till mods.
Nu skall jag vimsa och sjunga till fireflies!
Ha det bäst!
Det Östra riket :)

Love, Karolina

Gammaltsöndagsskoleplakatmedentanke

Fotspår i sanden
En natt hade en man en röm. Han drömde att han gick längs en strand med Gud.
På himlen trädde plötsligt fram händelser från hans liv.
Han märkte att vid en period i livet fanns spår i sanden av två par fötter;
det ena spåret var hans, det andra var Guds.

När den sista delen av hans liv framträdde, såg han tillbaka på fotspåren i sanden.
Då såg han att många gånger under sin levnadsvandring fanns det bara ett par fotspår. Han märkte också att detta inträffades under hans mest ensamma och svåra perioder av hans liv.

Detta bekymrade honom verkligen och han frågade Gud om detta. ''Herre, du sa att den gången jag bestämde mig för att följa dig, att du aldrig skulle överge mig utan gå vid min sida hela vägen. Men jag har märkt att under de allra bsvåraste tiderna i mitt liv har det funnits bara ett par fotspår. Jag kan inte förstå, att du lämnade mig när jag behövde dig mest.

Gud svarade: ''Mitt kära barn, jag älskar dig och skulle aldrig lämna dig under tider av prövningar och lidande.
När du såg bara ett par fotsår -bar jag dig ''.''I promise you,
I'm always there.
When your heart is filled with sorrow and despair.
I'll carry you,
when you need a friend.
You'll find my footprints in the sand.''
- Leona lewis, footprints in the sand.

Love, Karolina

Krrr.

Salut! *uttalas ; saly*

Detta skrev jag också i min dagbok:
Åh, vad jag nästan blev ''killig'' i magen och uppspelt *krr!*
För jag kom på hur mycket häftigt, ovisst och intressant som ligger framför mig i mitt liv, för jag är ju fortfarande ganska ung, kände mig gammal här ett tag.
Här har jag en lista på vad bl.a vad jag vill/ska göra! :
- Fara som utbyteselev till något häftigt land.
- Resa till Amerika, Egypten, Asien en ö med en palm på och alla möjliga och omöjliga platser.
- Upp i ett VÄLDIGT högt träd, t.ex Redwood.
- Träffa många människor
- Och förstås: En potatisåker/ land !

... Jaa, en liten lista på vad som gärna skulle kunna genomföras. Egypten har jag en gång varit till, men det behöver återupplevas!
Tjoo, vad kul! ^^
'' Ibland har jag en förmåga att se långt''.Des chaussures sales

Salut! *läser franska i skolan, och har läst på lite prov ikväll ^^ *

Iallafall, har vädret varit  regnigtvackert idag, påtal om väder (även fats det inte var på tal)
Jag läser på franskalaiset provet lite ikväll för i helgen skall jag först till frissan och sedan bär det av med buss (som på film) till den magiska staden Vasa, där Sophia-kusin-vitaminen bor. Skall bli riktigt trevligt att träffa henne!
Ikväll hade jag orkesterövning, jag satt bredvid bla. Fisk-Anna(heh råålit) och Söt-Sara (Gullitg när hon gnuggade sig i ögonen). När jag kom hem slukades två dumlemuffins, som jag för den delen hade gömt i kylskåpet så ingen skall taa , mohhaa :D
Nu skall jag GÅ (och inte hoppa) i duschen, skriva dagbok, tänka trevligt, läsa Biblen och sova blommigt/ Te'-igt/ och sött :)

Au revoir a'la Love,Karolina
''Över ängar och hemliga vägar skall jag galoppera''. Sådeså!

Inspiration

Jag har inte skrivit här på kanske två veckor. Jag har inte haft någon som helst inspiration att blogga, men det är väl ingen ursäkt egentligen? :D
Iallafall, hösten har kommit på riktigt riktigt. Mysigt med dimma och mulet väder. Jag gillar ju att flumma omkring där ute. Så igår var jag ute på en promenad på kvällen och gick över en åker och andra mysiga Kalax-ställen :)
Denhär veckan trodde jag skulle bli alltför jobbig och slö för jag hjälper till extra mycket hemma. Men i hemlighet har den varit vädigt lärorik, och jag har fått bönesvar kom jag på igår! Jag har bett om utmaningar i min tro, och det har jag fått. Och igår kom jag på en sak som ungefär står Bibeln, men att jag fick det utfigurerat själv var coolt!
Idag skall dagen fortsätta med finksaprov-läsning ååh, cykeltur, att bad och jag skall fritera för första gången i min fritös!
Åh, idag gick föressten min plattång sönder, så nu blev det en oväntad utgift. Så jag får väl köpa en i Vasa nästa vecka. *vuxligt värre*
Alltså jag har nog spännande liv fast inget drastiskt händer! Och även fast jag inte har något typiskt häftigt ''högstadie-liv'' så har jag det så häftigt å bra! Moaaw (:

With lovely love, Karolina


RSS 2.0