Improvement

 
 
 
 
 

Och om ni kollar mitt nygjorda videoklipp från igår kommer ni förstå bilderna ;)

https://www.youtube.com/watch?v=Z2IIt8rJy9c&feature=youtu.be

A great big world

 
 
Vi var till en mexikansk restaurang med live-sjungande mexikaner. Jag åt mat, mycket. Ibland förvånas jag verkligen över hur mycket jag kan stoppa i mig.
 
 
 
 
 

Say something

Så, jag ska lägga upp lite bilder här nu antar jag.
 

Där var jag färsk 18-åring
 
Var på födelsedagsmiddag
 
 
 
Marissa, Cinri (fast det uttalas Cindi) och maddie!
Och Cherryberry! 21 olika frozenyoughrt smaker och en MASSA toppingar!
 

Plogning genom flera bilder

Det blev Starbucks
 
 
 
 
Vi var till släktingar, här är Ruth -väldigt söt och rar.
 
Något som ofta blir en utmaning för min familj är att få ett foto där ingen blundar, tittar åt annat håll, talar (!!!) eller jag vet inte, lika svårt som barnkalasfoto.
 
Mer släktingar!
 
Frukostar!
 
Och den snygge fiskförsäljaren som ni inte kan se
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I just wanna recognize

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Åh. Idag har jag väl råkat tala med lite fler därhemma. Ni är nog så fina, jag saknar er och har sån tur att få sen komma hem till så fina människor som ni!
 
 
 
 

Bilder igen

 
Ni får ha översikt för mina alltid överexponderade bilder. Annars, Chinaaffär med en massa té och intressanta torkade saker, typ fiskmage?

 
 
 
Aw, finaste!
 
Favoriterna!
Seriöst de bästa amerikanska pannkakorna jag ätit!
 
 
 
 
 
Haha, det var så roligt att köra bil med dom! (jag körde inte, men janiförstår) det blev sådär rörigt och hnasigt som det bara kan bli i våren familj. Hoho.
 
 
 
Haha, karan.
 
Fisk som såldes i Chinatown
 
 
 
Dog gullighetsdöden när Jakob beställde en paj. Jakob + pajbeställning är mer än jag kan ta. Dethär förstår ni nog inte, men jag tror han gjorde.
 
Oskars mat
 
 
Oskar i sitt esse; hänga mina saker högre upp än vad jag kan nå och fascineras över att jag är kortare än honom

Jag har fortfarande otaliga bilder men dethär får duga idag!
Så livet som 18-åring är väl bra? Jag har kommit över att ni som fyller efter mig får körkortet före mig haha. Nämen, jag menar; jag har hela livet att ta körkortet, har jag hela livet att vara utbyteselev i USA? -Nej.
 Track har börjat i skolan, så nu är det träning 5-6 dagar i veckan! Men det är faktiskt SÅ mycket roligare att springa med någon må du tro.
  Igår var jag på forensics, första rundan av mitt tal gick annat än bra, de andra två helt hejsan. Före min andra runda börade en lite lustig/speciell typ prata med mig och det var så roligt när han sa: ''Forensics is so fun, when you get to meet so many interesting people''! Och ja sa ''Yeah, you certainly do'' Kom från rätt person!
 
Från min födelsedag!
 
 
 

Bilder från familjebesök

Så, såhär gick det väl till vid mötet: Jag räknade timmar och minuter före de skulle komma och jag sprang genom skolan, hade kameran i högsta hugg för jag tänkte filma ögonblicket (vilket jag trodde jag gjorde men tydligen tryckte jag inte på knappen lol). De hade hyrt en bil och skulle ju hämta mig från skolan och jag kunde inte se dem på parkeringen först. Jag sprang in och tog på mej min jacka, jag tänkte att de kanske lättare skulle se mig eftersom jag berättat vad jag skulle ha på mig. Så nästa gång jag kom ut såg jag dem. Åh, lyckorus och jag sprang och kramade dem alla och grät faktiskt en tår. Efteråt for vi till Shnucks (eller Loglies') och handla lite mat som ni ser på bilden.
På kvällen var det middag hos min förra värdfamilj
Dan' därpå var det shopping med mor
 
Åt chili!
 
Besökte Capitolen i Madison i okristligt (jag ville säga det där, som Sophia ;) ) kallt väder
 
 
 
 
 
På torsdagen for vi till Chicago, underbara stad! Här var vi i Chinatown som jag ville till. Vi hittade dit efter mycket möda med GPS:en.
 
Och Sears tower som ni kan se i bakgrunden

Och nu orkar jag inte ladda upp fler bilder haha.
Annars, idag började track och jag skall springa långdistans! Så nu kommer mitt liv att vara tillbaka till; skola, träning, duscha, middag, läxor och sova. I princip, men lite lättare än XC dock. Och idag har det varit på plusgrader, tjoho! Det har ju varit en JÄTTEkall vinter här i Wisconsin, typ kallaste på kanske 10 år? Och ni hemma har väl haft nada vinter väl?
 
 

Tjo

Nu ska jag dra iväg till CherryBerry, en youghrtglassbar med mina kompisar! Igår var jag dit och provade, yum!
  Annars skall jag till The Mall of America imorgon över helgen, typ USA's största mall!

 
 

Vuxen Wopwoop

Hej, nu är det första gången jag skriver ett inlägg som vuxen, spännande. Egentligen har jag nästan haft två födelsedagar, eftersom jag blev född fem minuter efter midnatt den femte och igår klockan 16 i Amerikansk tid så var klockan ju 24 i Finland, såatt.
Men hursomhavre, min familj har varit här nästan en vecka. Eller föräldrarna var ju en vecka, the bröds' for på söndagen. Och ja, det var en vecka av perfektion. Har 1000000 bilder, men nu tänker jag faktiskt nästan dedikera detta inlägg till mig och hava lite farlig stolthet här. Nämen.
  Ni kanske såg mitt inlägg på FB, men jag kan ju lägga det här också;

''Oh, it almost feel like a milestone in my exchangeyear (even though it's not about birthdays to be an exchange student) now when I've turned 18! That I've made it this far. I've wanted this for so long and it was exactly two years I really knew this was what I wanted and I started looking up information, make lots of calls and so on for this thing. And now it's 363 days since I found out I had a placement here in the USA. It's been such a long process, and to finally be here and that 7 months of my exchange already has passed is insane! When I just looked at myself in the mirror I was very happy with what I saw, that little me, made it all this way. I'm so thankful for everyone's support and thankful for this life-changing opportunity! Sincerly, a very happy 18-year-old Karolina.''

Så, lite så känner jag och dagens låt är Amanda Fondell - All this way
Tack.
Nu börjar åldersomen.
 
 
 

RSS 2.0