Mera strand & San Fransisco

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
'
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

En liten intressant fakta, det är ju vanligt att folk tar självmord från The Golden Gate bridge, så de har telefoner och nummer man kan ringa. Annars hörde jag att de eventuellt ska lägga upp ett nät så att ingen kan hoppa mera.
 
 
 
 
 

Malib och Fisherman's wharf

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Disney + Santa Monica

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Westcoast represents

Hej, har haft två helt OTROLIGA veckor i en buss med en massa härliga utbyteselever. Alla platser, människor, vyer och allt jag fått vara med om har varit så underbart. Jag är fortfarande upp i det blå och jag kan inte förstå att jag kommer hem om 25 dagar. Nog talat, här kommer bilder, enjoy! Hollywood's up first!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Dethär är från när vi hade en tur på Universal Studios och de visade verkliga (vadheterdetpåsvenska?) scenuppläggningar byggnader whatever. från filmer. Jag tror ''Bruce Amlighty'' hade filmats där.
 
 

Jag har för många fina människor här

Hade ett hejdå party idag, även fast det är ett tag tills jag åker. Hade det så bra. Här är mina lovely friends och på bilden är inte heller några av mina andra braiga vänner! Gosh, I'm gonna miss em'!
 
 
Måsta bara visa en av de ENORMA sandwishen från Subway, och vi hade TVÅ av dehär haha. Vi trodde inte de skulle vara så stora.


Har inte tid att lägga upp bilder på alla, men jag tänker lägga upp en på mej & Cinri. Det var sista gången jag såg henne ikväll för hon åker till Japan och kommer inte vara tillbaka när jag kommer från resan. Härligaste, finaste & coolaste tjejen!
 
 
 

Äventyr

Imorgon flyger jag iväg till LA för en två veckors resa med en massa utbyteselever i två bussar.. Vi skall bl.a till L.A, San Fransisco, Las Vegas, San Diego. Mest ser jag fram emot Grand Canyon tror jag, det ska bli så roligt dethär. Min utbytesdröm känns så komplett! Jag kommer ta bilder, kommer väl inte uppdatera här, men skall försöka så gott jag kan på fb och insta! :)

Har i helgen varit på tre graduation partyn, ett poolparty och jag fick förverkliga min dröm omfå fara till en movie drive-in. Idylliskt och mysigt så in i Norden!
 
 

 
 
 

Graduation

Graduation var helt otrolig. Jag trodde inte den skulle kännas så speciell. Vi gick in i två led till ''poms & circumstances''. Det var många riktigt bra tal och ett flygplan cirkulerade runt stället( det var en sportplan, heter det så?) som vi hade greduation på. Därfter skulle alla i tur och ordning kallas upp namn för namn och få sitt diploma och skaka hand med en massa människor. Min hatt krånglade förstås en massa när jag gick upp och föll av haha när jag gick upp på podiet. Sen grät jag, ganska rejält också. Eftersom jag heter Wallin var jag ganska i slutet och då när alla var klara så flyttar man tofsen till vänster sida på rektorns order och sen kastade vi dem i luften! Det var så bitterljuvt som det bara går. Allt var så lyckligt samtidigt som att jag visste att dethär var en av mina sista milstolpar i mitt äventyr. Efteråt var det kramkalas med en massa och jag for på glass med mina värdfamiljer efteråt. Alla seniors partajade i skolans cafeteria sen, det var lite segt men helt kul att se alla. Därefter for jag till min vän Maddies hus på bonfire! Idag känner jag mig lite trasig, men det är okej.
Här är ett videoklipp just före jag for: https://www.youtube.com/watch?v=XezY7gGmMlE&feature=youtu.be
 
 
 
minus min andra värdpappa
 
 
 

Juni månad

Nu är juni här och det är länge sedan jag haft ett lite mer reflektivt blogginlägg. För att vara ärlig tycker jag inte om att blogga, men jag vill ändå ha den. Så, nu kan jag officiellt säga att jag kommer hem nästa månad (den 20 far flyget) Helt otroligt iallfall. Det känns inte länge sedan ALLS sedan skolan slutade med studentkalas och sedan var det bara tt vänta på att få åka och nu åker jag ju hem igen. Imorgon är det min sista skoldag och på torsdag är det graduation. Jag har alltid så fullt upp och på onsdag nästa vecka far jag ju två veckor på en Västkustresa! Jag sitter lite ordlös här nu.
  Den senaste tiden har jag nog känt att jag skulle kunna stanna här ett tag till. Tänk att få gå i college här som verkar så kul. Men nu, när jag talat lite mer med ni därhemma, så känns det faktiskt som att det ska bli okej att komma hem. Eller som inte bara okej, missförstå mig inte. Jag har inget emot att komma hem till vissa delar därhemma; MÄNNISKORNA, mitt rum, villan, fila osv. Men jag skulle vilja kunna ha lite av båda världar. Jag kommer att sakna dethär stället och alla här helt klart. Jag har ju fått till ett liv här nu som jag stortrivs med. Jag trodde ett tag inte att jag skulle trivas såhär bra och att det skulle bli såhär bra. Att det skulle bli som jag farktiskt drömde om. Men jag är evigt tacksam för att jag fick göra dethär och undrar varför jag har fått så underbart välsignat liv hemma och här.
  Det är också intressant att tänka på hur jag förändrats *(måste berätta idag vad som hände när jag tänkte på dethär haha), för klyshéigt nog har jag. Jag kan se det själv. Dethär året har varit otroligt nyttigt för mig och det kändes som att det kom vid rätt och att jag behövde dethär.
 
*Så, jag gick hem idag och funerade på vad jag skrev före och var helt mitt uppe i att tala med mig själv. Plötsligt hör jag ett underligt ljud under mig och jag har trampat RAKT i färsk sement. Gick och ringde på dörren till grannen vars tomt det var på (alla har typ en trottoar på deras tomt) och ingen var förstås hemma. Gick desperat till nästa hus och frågade vad jag skulle göra. Han visste inte så bra men han skulle försöka hitta de som gjorde sementen eftersom de just åkte. Men jag ringde våran granne som jag känner bra (mina värdföräldrar var borta idag) och hon kom och vi skrattade mer åt det faktiskt. Han gittade dem inte så jag gick hem (dethär är bara några hus ifrån mig) och efter en stund såg jag de var och fixade det haha. Syöta öde
'
 
 
 
 
 
 

 
 
 

Hejni

 
 
 
Andledningen är att denna bild inte är tagen så man ser hela slottet är att jag skulle ta en bild där mamma hade tagit en bild av sig när hon var där som 18-åring
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Så här får ni bilder från Magic Kingdom i Disney World, det finns ju många olika parker. Tog dock bara med systemkameran första dagen och hade en annan jag lånade resten av tiden, Får si om jag ffår upp dem också nån gång. Fantastiskt fint och kul hade jag med min värdmamma! Alla är så jättetrevliga där och stämmningen är så bra. Det har en stor internationell personal också. Alla som jobbade där hade så otroligt söta uniformer, sådär retro men såg inte tillgjorda. Tillochmed städerskorna hade jättesöta kläder!
 

Jo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0