Här kommer jag med hjärtat i handen.

Amanda Jenssen är faktiskt en av de få som har många låtar jag tycker om, så hennes stämma har ljudit i mitt rum ett par dagar nu.
 
Annars! Måste jag berätta hur exalterad jag är att få jobba som glasstjej på Tinas glass i sommar?! Jag är så taggad haha. Nämen, att få ha ett sommarjobb som är aningen mer serviceinriktat än mina tidigare jobb så gör mig trés glad!
 I helgen skall jag och äntligen hälsa på min fina flicka Elina till Åbo så nu kan man nog säga att våren är invigd och komplett!
 
Sophia får pryda detta inlägg, vilket hon gör mycket väl från våran finska semester i somrars. Hon fyllde dessutom igår, och Emme också! Liten shoutout till er då :)

HighSensitivePerson

Ibland undrar jag hur många känslor jag går igenom dagligen. Allt, verkligen allting, har jag en känsla för, fatsän inte namnet på den känslan finns.#bådebraochdåligt
 
 
 

Här är jag i tre behagliga sinnesstämmningar :)
 

American dreaming

Hörni, jag skulle vilja till USA. Tänkte jag bara skulle poängtera det.
 
Här planerar jag lite amerikanska bakverk inför morgondagens ungdomssamling, so you do wanna be there.
 
 
Men jag har ju somsagt (eller är det sagt?) kom jag hem från Frankfurt i måndags.
 
 
 
 
 
 

J'ai très faim

Goddag! Igår och idag har jag varit GLAD. Utan någon särskild orsak. Kanske min fas av meningslös tillvaro och surt humör håller på att svänga?
  Förra veckan var jag i Frankfurt. Mycket varmt väder och trevligt sällskap och riktigt passlig timing. Det var riktigt skönt att komma iväg ett tag, faktiskt.
 
Nu bjuder jag på några påskbilder, de flesta med mat dock.
.

Jag & Sophia var påskhäxor!

 
 
 

När man är i detta hus får man så arma god mat!


 

En tid av tid

Nu har det gått förfärligt länge sedan jag skrivit något här. Jag har: fyllt nitton, varit på farfars begravning, fått körkort, haft shower med skolmusikkåren, varit till Åland. Typ.
  Under en längre tid, kanske större delen av denna termin har jag varit urvattnad. Känt mig mycket icke-sägbar och lite blank. Jag vet inte om det är för att min stressnivå varit i överkant för ofta eller vad, men jag har upplevt en meningslös tillvaro, som att inget av det jag gör leder någon vart eller har någon desto större betydelse. Oj, det lät deppigt men så farligt är det inte. Dessutom har jag varit humörsvängig, nästan mer än när jag fjorton haha, what is this lixom. Jag ropar en massa med saker, bokstavligen. Om jag tycker min bykkorg är för överfull och inte samarbetsvillig så har den minsann fått veta det. Kanske jag är i en fas, eller jag vet inte. Men det kanske nog är ett resultat av USA, att jag blivit aningen otillfredsställd med tillvaron eller något. Men det är lika bra att jag har det lite torftigare tror jag, så jag inte bara strävar efter att få uppleva en massa. Det var dagens jag-kommer-imorgon-tycka-jag-inte-bordat-skriva-detdär. Nu skall vi se vad jag kan bjud apå för bilder:
 
Vi firade min födelsedag med inre filé (goott!!) och champagne, jag är lite fånig men jag ville ha det eftersom det inte blev någon förra året.
 

Sen hade jag bakat en choklad -och hallonmoussetårta med vanlijgrädde på. Ävenledes mycket god!

 
Sen hade jag kalas!
 
.. Med trevliga människor!
Här är en bild av en del av min skolväg haha, jag måste berätta om den. Så om jag har håltimmar brukar jag ju ta cykeln, fast jag har inget cykellås så då lämnar jag den vid Fila och går resten av vägen hehe. Det brukar gå på under 25 minuter, vilket resulterar i att jag sitter och svettas första timmen.

RSS 2.0