Go Badgers!

Idag var jag på mitt första American football game med 76000 andra människor! Skoj var det! Publiken, vågen, bandet och hela atmosfären. Dte gör inget att man inte vet vad spelet går ut på!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Just a smalltown girl

Jag hann så mycket som att nämna att jag skulle vara med i ett lopp.Och det visade sig vara 4 km i 30 grader, tjoho!
  Vi for dit med buss, till en liten kommun 20 minuter härifrån. Vi gick och joggade igenom banan och hade sedan lite uppvärmning och så. Sen var vi delade i två lag, flickorna. Mitt var först och jag hade noll strategi om hur jag skulle springa loppet och jag som aldrig brukar få sjukt i knäna/fötterna fick väldigt ont i mitt knä strax före loppet skulle börja. En liten bön och det var bort, eey!
  Så jag joggade iväg, joggade lite fortare den första halvminuten och sedan hade jag samma fart. Passerade några och tyckte det gick helt bra. Jag har nog aldrig förstått hur bra det är att ha människor som hejar på en, det hjälpte mycket! Särskilt min söta, blivande värdsyster hejade bra på. Jag blev trött först när jag hade en liten bit kvar och jag fick inte ''stygnen'' (heter det så egentligen?)  Sen var jag i mål! Jag kom på tionde plats av typ 25. Och jag var först av alla i mitt halva lag. Så jag tycker det var lyckat! Jag har aldrig varit riktigt tävlingsinriktad, men nu kände jag hur kul det är när man är lite snabbare än andra! Sen avslutades dagen med pizza!
Igår var jag för första gången på bandövning, kände mig otroligt rostig, men det skall väl ta sig! Idag var jag också och jag tog mod till mig och talade med lite seniorsflickor idag på rasten. Så allt blir bara bättre och bättre. Man känner sig så fort nerslagen om inte saker funkar efter en dag, vilket man inte behöver eftersom det mesta faktiskt löser sig.
  Vi har CC-träning varenda dag, men idag var det frivilligt och jag hade band så det blev inte av. Idag hade jag även två flickor från CC-laget hit som ville ha deras pannluggar flätade, så det var ju trevligt.
Nu väntas sushi och imorgon skall jag på min första American football match, det blir skoj!
 
 

siduhe

Idag ar det tydligen tavling i Cross country. Och jag ska tydligen va med! Ett 3,2 km lopp sa det ar helt overkomligt. Jag ar glad att det inte ar 35 grader och sol som igar nar vi tranade. Lycka til till mig!
 Jag kom just hem fran en fotograf for mina seniord foton, so now I'm in the yearbook!
 
 

Jag är lycklig

Idag har varit en av de absolut bästa dagarna hittils!
  Klockan 12 for jag på Rotary-möte, var väl helt bra, men det bästa var att jag fick träffa min blivande 11-åriga värdsyster (jag kommer ju att ha tre olika familjer under året) och hon var såå sweet, trevlig och kul! Så i nästa veckas helg skall min värdfamilj och jag träffa dem och ha typ middag? Bra sak nr 1 idag
  Sen skulle jag ju iväg på min allra första Cross country träning i över trettio grader, men det gör väl inget! Jag blev avsläppt till skolan, frågade förvirrat några volleybolltjejer var Cross Country var, så då hittade jag två andra flickor, vilka jag frågade om de gjorde CC, och wihuuu, de gjorde det! Den ena var jättesnäll och hjälpte mig hitta coachen, presenterade mig för några i laget och visade mig omklädningsrummet. Därfefter skulle vi indviduellt fotograferas och ta en gruppbild! Sen fick de som var seniors (alla klasser var blandade och vi trämnade även med pojkarna), av flickorna var vi bara fyra flickor bli fotograferade skillt hehe, jag som ju har varit med såå länge! En liten skojig parentes är att en av de tre andra seniorsflickorna hade sett mig i väntrummet när jag skulle få vaccinationen, så hon kände igen mig! Hur stor är den chansen lixom?
  Sen sprang vi allihopa till en stor park. Där värmde vi upp (som att vi inte var tillräckligt uppvärmda ;) ) och sedan skulle vi springa uppför en backe så många gånger vi orkade, jag orkade fem. Inte illa tror jag. Sen gjorde alla high-five med varandra och sprang tillbaka mot skolan. Jag har aldrig svettats så mycket i mitt liv (jag slutade tillochmed svettas tror jag, vilket kanske inte är så bra) Framme vis skolan stretchade vi sen.
  Då sa den ena coachen att imorgon (träning alla dagar) efter träningen skall vi fara till en av flickorna i laget och äta pasta, yee!
  I slutet av allt detta fick jag tre telefonnummer av tre flickor och jag känner mig så lycklig! Jag kände mig inte ivägen eller jobbig och alla var så trevliga! Gladglad! Bra sak nr 2!
  Och när jag kom hem hade min värdmamma gjort världens godaste pasta! Bra sak nr 3!
  Nu har jag bara en massa att se fram emot! Imorgon är det en vecka till skolan börjar! Bra sak nr 4!


Idag förskaffades även en blus med skolans logo!

Så ja, jag har det bra!
Bra sak nr 5: Jag har världens bästa och billigaste shampo och balsam!
 

Onödig fakta

-Jag älskar rött hår
-Jag kan äta väldigt mycket mat på en gång, för det tar en halvtimme innan jag känner mig mätt
-Jag har alltid druckit mjölk istället för vatten (dock inte här)
-Jag älskar vilda blommor
-Jag är inte törstig fast jag har varit ut och sprungit och svettas
-Jag är dålig på att dansa och sånt som har med koreografi att göra
-Jag är ingen riktig husdjursmänniska
-Jag älskar att åka i läskiga berg -och dalbanor.
-Jag önskar jag hade fräknar
-Jag vet inte mycket om mode
-Jag är allergisk mot nickel
-Jag tycker om att ha naturell youghurt på nästan allt
-Jag har en lista på Spotify som heter ''Töntigt & smörigt och gör att man lägger på private session''
-Jag har inget drömjobb
-Jag kan vara rädd för hundar
-Jag skulle vilja ha dykning som hobby
 
Utklädd till fjortis i åttan, sött!
 

Madison

Idag for jag med min värdföräldrar till Madison och träffade min utbyteskompis Sari, från Helsingfors. Vi hade det så trevligt i allihopa. Sari och jag gick till världens bästa vintageaffär
Ring
 
Tröja <3
 
Sedan var vi och åt alla fyra, på något riktigt bra ställe. Ingen bild :(
Sen kommer vi till dagens investering inför Cross Country som jag börjar i på måndag. Let me tell ya, det var en hel vetenskap med skor, jag vet inget om sånt. Jag är väl en bra kund på så sätt.
 
Det var tillochmed mycket pappersarbete för att få vara med och springa i Cross Country också. Jag måsta igår göra läkarbesök och en vaccination. Hojhoj.
 
Igår åt vi sushi
 
Och detta har vi som efterrätt nästan varje dag :)
 
Nu ska jag och testa mina nya springskor!
 

Sånahär olikheter.

Nu tänker jag skriva sånhär säker som är olika i USA än från Finland:
 
Att åka långt på förhand. Om man skall till något ställe, ska vi säga klockan 13 och det tar 7 minuter att köra dit startar man kanske en halvtimme/tjugo minuter på förhand. Man far inte dit till klockslaget, utan lite före.

Utbudet i affären. Jag menar, allt är lixom x4 i en affär här. Alla flingor var två jättelånga hyllor, en massa massa limonad. Det finns också typ allt. Jag såg en dag lök-juice?

Priser. Ja, det är billigare. Bananerna skulle i euro kosta runt 40 cent, jag vet ju inte dock riktigt i vilket mått. Allt är i princip billigare.

Light-produkter. Det finns ju i Finland, men här är utbudet på light-saker väldigt stort, dock kan ni ju i förra inlägget läsa vad jag tycker om det.

Att hela tiden dricka nåt. Väldigt många skall hela tiden ha nåt att dricka till hands. I huset, i bilen. Överallt.

Dörrhantagen. De är dånadär runda knobblar man måste vrida om.

Luftkonditionering. Det är ju närmare runt 30 grader utomhus, men när man kommer inomhus är det ofta väldigt kallt. Jag gillar inte det haha.

Kranvattnet. Smakar klor. Mitt hår är inte heller så förtjust i det.

Heltäckande golvmatta. Fast det visste ni kanske. T.o.m i gymmet/simhallens omklädningsrum.


 
 

Johörni.

Idag var det registration day, eeey! Vi for till skolan, fyllde i en massa papper på olika stationer, tog kort till skol-ID:et, fick ett skåp MED KOD, heja mej. Jag fick faktsikt upp det. Och såg en massa typer, känner mig ganska i underläge på nåt sätt. Jag fick också mina böcker, behövde bara tre, men det räcker och blir över. För de väger hur mycket som helst:
 

Nu kommer chockerande nyheter: Jag skall börja ha en SPORTgren i skolan! Jag är en människa full av överraskningar (nä, det är jag inte) Och det är faktsikt AMERICAN FOOTBALL.
 Okej, nej. Jag skall ha Cross Country, att man springer/joggar alltså. Jag borde ju kunna det nu tycker jag, jag är helt hurtig på joggarfronten.

Igår fick jag my precious:
 

Igår var jag på vattenskidsshow och glass:
 
 


Jag måste säga en sak angående drycken i detta land. Många dricker limonad här och många dricker Diet coke, diet ice tea osv. Jag kan mig inte tro det är bättre att dricka det än orginal. Jovisst, inga kalorier men jag tror ingredienserna är inte lika bra för kroppen för den vet väl inte vad den ska göra av allt? Jag vet inte, men så äro min teori. Jag säger inte att jag inte dricker diet-drycker nångång, men konstant kan inte vara bra.
Tack för mig.
 
 

Chicago!

Igår var jag till Chicago och for på en riktigt bra, guidad rundtur:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sears tower!
 
 
 
Denna bild är tillägnad Oskar.
 
 
 

-----------
Idag har vi varit till min ENORMA skola på 1600 elever. Jag valde kurser och det blev:
Engelska (skolan ville jag skulle ta det)
American History (ville dom också att jag skulle ta)
Franska
Matte (ehe, jag hoppar dock av om det blir för mycke arbete, har det bara för att jag inte skall fördummas)
Fotografering
Band
Kör
Nåt med mat

Tror det var allt..
OCH! Jag blev senior (alltså de äldsta i skolan) vilket jag ville, det var lite fråganenom eventuellt, men nu är det ordnat! :)
Jo, skolkartan..

Jag är inte en person som kan skriva JJJJJJJJAg är såå JÄTTEOTROLIGT EXCITED över dethär! Fatta VA SKOOJJ! Det kan jag inte. men jag är det. Min blogg är inte dendär typsika utbytesbloggen jag skulle vilja läsaa.
The wonder of invisible love

Nu ligger jag efter på bloggfronten, och börjar dessutom låta som en bloggare när jag säger så. Vilket jag inte ser mig själv som. Fotograferingen har förtvinat en aning också, men den del har jag fått ihopskrapat:
 
I onsdags var jag söt och skulle gå i min nya klänning till affären, blev först dock lite ändrade planer. Tre flickor skulle visa mig runt i min blivande skola på 2000 elever, lite annat än 150.. Dock blev det inte så mycket eftersom de hade polisträning i skolan och en polis lät passligt glad på oss när han såg vi hade gått över det avspärrade området.
  Jag gick dock till affären sist och slutligen, vilket visade sig ta lite längre eftersom jag inte hittade den utan en annan, mindre. Köpte mandlar och en persika heh.
  På kvällen träffade jag min riktiga värdfamilj, trevligt. Så nu bor jag här :)

Det blev lite shopping i torsdags på forever21 i Maddison
 
 
 
 
 
 
Jag fick manikyr och pedikyr. Jag kan nu förstå varför folk vill göra dethär var och varannan vecka..
 
Och vet ni vad, jag har fått ett gymkort! Det trodde ni inte, inte jag heller. Så imorgon klockan 6:40 skall jagåka och simma!
 
Vi åt kinesiskt idag, yum. Dock ser inte bilden så god ut, men det var det!
 
Jag måste berätta vad jag fick veta idag! Min värdfamilj kommer att bjuda med mig till Las Vegas när de åker dit i oktober med deras golfgrupp! Det förväntade jag mig inte alls! -Men jättkul. Jag är så dålig på att få sånthär att låta exalterande på bloggen, men det är jag!
 
Det händer mycket denhär veckan:

Imorgon skall jag på mitt första Rotarymöte här och de verkar väldigt trevliga. Jag träffade en massa av dem igår på ett stort evenemang som Rotary ordnar i Janesville och jag var och hjälpte till i mattältet och när elever skulle fylla i lappar som kunde göra att de vann stipendium. Dessutom skall jag och registrera mig till skolan
På tisdag bär det av till Chicago
Onsdag vet jag inte
På torsdag skall jag och välja kurser till skolan och kanske till någon sjö och bada.
Fredag vet jag inte
På lördag skall vi till Wisconsins huvudstad Maddison på någon lokal marknad. Hoppas Sari som är utbyteselev kan komma med!
På söndag är det eventuellt tal om the school band's någon övning, hoppas jag kan få vara med. Jag börjar sakna att spela trumpet riktigt nu. Hoppas jag både kan va med i skolbandet och i kören.

Nu måste jag verkligen sova.

Love, Karolina 
 

New York del tre

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag & min Roomie, vi hade så arma kul en kväll!
 
---------------
Så lite bilder från i torsdags när vi for:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Walking in Memphis

Det är somsagt väldigt fint här längs vandringsstråken. Det är riktigt fint att vara ut och springa här, tillräckligt mycket naturkänsla och passligt många människor som är ut och tränar för att det skall kännas motiverande. Jag var riktigt just ut och tog dessa bilder:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
That. Oak. ♥

 
 
Det växer ett äppelträd bara sådär
 
Jag var ju och shoppade igår:
 
 
 
 
Två väldigt lika klänningar men man fick den andra för en dollar så :)
 
Sällan jag shoppar såhär mycket på en gång, men jag känner jag kan göra det med gott samvete eftersom jag har ytterst lite kläder med mig.
  Imorgon kommer äntligen min riktiga värdfamilj hem från semestern, blir skoj!
 
 
 
 
 
 
 

And there is a brand new day i Janesville

Lite såhär ooh-morgonbild-på-mej bilder:
 
 

Denhär har mycket bra att komma med!
 
Nu ska jag ut på cykeln och laga frukost som jag brukar laga hemma, nämligen en mix av blåbär, naturell yoghurt och banan. Yum. Sen ska jag till the mall all by myself, men det blir kul! Seeya!
 
 

Dethär med att bli djup på söndagskvällar

Jag har helt plötsligt så många djupa tankar, inte direkt om allt med USA skulle jag säga utan många andra.
  En sak. När man (iallafall jag och jag tror många andra) ser människor som far illa på något sätt, mår dåligt, har dåligt självförtroende osv. tänker jag ofta hur jag bara skulle vilja omfamna personen och  få personen att förstå hur värdefull hen är (ja, det är lättare att säga hen här, annars fattar jag inte poängen med hen) jag skulle bara vilja daska in i huvudet på  hen hur älskad och viktig hen är. Dock gör jag ju det sällan så konkret jag skulle vilja. ''Be the change you want to see''. (Jag antar lite mer frimodighet inte skulle skada här.) Men hursomhelst, det är en sak.
  Men varför gör man aldrig så mot sig själv? Jag tycker om mig själv, men jag tänker ju aldrig riktigt sådär som jag tänker om andra om mig själv. Jag tror det inte skulle skada. Jag tror inte risken för att det skulle bli för mycket av det inte är så stor, faktiskt.
  Att sluta straffa sig själv, att se på sig själv som en person som får ta plats, att förstå att man helt enkelt inte klickar med alla människor, att det är okej att inte vara alla till lags, att välja strider med omsorg men att faktiskt ta dem, att visa att man är besviken på någon annan på ett respektfullt sätt, att se på sig själv sådär fint som man gör med andra och att trivas i sin egens sällskap, för man kommer faktiskt leva hela livet med sig själv. För vet du, all detdär dåliga tror man mer eller mindre behöver finnas, men det behövs verkligen inte. Men vi bor på planeten jorden, så det är svårt att leva utanför den boxen dock. Man är den viktigaste personen i sitt liv, menar dock inte att andra människor är viktiga och kan att andra kan forma en själv på ett positivt sätt. Människor är JÄTTEVIKTIGA. Ingen människa är menad att leva ensam. Tror jag iallafall.
 Så ja. Krama er själva lite mer och förstå att du faktiskt inte är bara en i mängden. Kram ♥
 
 
 
 
  

My soul will rest in your embrace

Igår försökte jag än en gång orientera mig runt lite..
 
 
 
..Det gick ju sådär

Då blev jag lite ledsen :)

Besökte en rodeo igår, ganska skoj, intressant iallafall:

 
 


 
 
 
 
 
 
 
 

Yellow bird

Nu tänker jag visa lite bilder från där jag bor:
 
 
 
 My neighborhood:
 
 
 


Var och handlade på Walmart och Old Navy igår: Så nu behöver jag inte fara ut och springa i pyjamasshortsen!
 
 
Igår var det mysigt, jag  var ju själv hemma ganska länge så jag cyklade mest omkring, var ut och sprang och försökte hitta centrum, vilket misslyckades. Vi grillade igår, for och handlade och hon visade mig runt Janesville, det såg riktigt mysigt ut, det är så många hus bredvid varandra. När vi kom hem åt vi glass och tittade på eldflugor
  Idag for hon jag bor hos och jag på morgonen efter de två flickorna till ett pankaks-frukostställe. Dock tog jag crêpes med frukt och yoghurt. De berättade om skolan och så och nån kväll när de ska grilla smores så kommer jag kanske bli bjuden, eey. De var riktigt trevliga också. Jag kommer ha nån som jobbar på skolan att hjälpa mig med kurser och så, vilket är bra för det finns hur många som helst.
  Idag ska jag kanske med till hennes kyrka och sedan skall vi på en rodeo, vet inte hur det går till. Därefter väntas mat (noway)

Seeyou!
 
 
 
 
 
 
 

Del två


 
 
 
 
 
 
 
 

Nåja, det får räcka nu. Kommer mer sen.
  Nu ska jag och träffa två flickor som skall berätta om skolan för mig, kan ju behövas.

Ingenting är vettigt nolltretretti

Och VAD ni har längtat efter ett inlägg. Jag vet inte var jag ska börja, men jag börjar med bilder del 1, jag låter bilderna mest tala för sig själva, fråga istället om ni vill veta närmare ;)

Btw, jag såg passligt pigg ut på förra bilden, men jag var nog glad!


Påväg från flygplatsen till hotellet
 
 
 
 
 
Freedom tower
 
 
 
 
 
 
 
 
Hon hette egentligen ''Aino''
 
-----------------
Men överlag, det har varit JÄTTEBRA och jag rekommenderar New York till alla, för det finns något för alla där! Alla utbytisar jag for med var så trevliga och det var inte så farligt att jag inte kan finska. Min roomie och jag hade så hemskt kul en kväll när vi var trötta. Igår for jag med tre andra av utbyteseleverna till Chicago och jag fann mig själv sitta och le för mig själv väldigt mycket i planet. Det är så otroligt vilka vägar livet kan ta.
  Jag bor alltså hos min värdfamiljs granne eftersom min vfamilj är på semester till nästa onsdag, hon är riktigt trevlig. Efter att hon hade plockat upp mig på flygplatsen for vi till Wendy's (ja, jag lever väldigt amerikanskt känns det som) Vi for ut och cyklade här runt på några fina vandringsstråk, det är otroligt vackert här. En massa stora lövträd! Därefter for vi till mataffären, gotta love it! Alltså seriöst, det finns allt, i STORA mängder. Alla flingor var lixom två jättelånga hyllor. På kvällen for vi ut och åt på en populär restaurang som har typ snabbmat, men steget högre, den var inte sunkig och så. Det var farligt gott och hon tyckte jag också skulle smaka friterad ost -jäättegott! Och glass förstås, jag tog minsta portionen. Ja, minsta är ju inte direkt liten här..
  Idag är jag hemma ensam här till klockan 17 eftersom hon arbetar. Jag skypade med min familj minus Oskar (som jag ska skypa med ikväll :D ) imorse, for ut och sprang, duschade och åt frukost. Och nu sitter jag här. Jag tänkte fara ut och cykla och eventuellt handla lite nödvändigheter. I like it here! (jag bara känner hur jag börjar uttrycka mig på engelska, och mindre lär det väl inte bli.

Min smörgås <3
 
Och osten

Glassen

Nu vänter lunch -pizza!


 
 
 
 
Woooop

Last blogging in Finland! 
 

E taar se

At le hotel
 
 

Nänuharjagingenbrarubrik

SO;
Idag åker jag klockan 15:30 ner till Helsingfors, så detta är sista gången jag bloggar i mitt hus.


Hade typ världens finaste dag på Halsön med familjen igår
 
Åt kräftor
 
Och hade en sista ungdomssamling, fina människor!

Så nu har jag sagt hejdå åt alla vänner. Det är lite konstigt, för det känns inte som att det är sista gången. Man är alltid lika ovan med situationen. En erfarenhet rikare
 
Pckningen är någorluna färdigställd

En liten del av allt som skulle med, dock har jag varit väldigt duktig på att begränsa kläderna
 
Testade Skype idag höhö
 
 
 
 

Och lite fortsättning

Måndag
Väl framme i New York är det mitt på dagen där. Då händer det inte så mycket, vi blir mottagna av någon suomalainen opas. (Jag läser av ett finskt papper) Och far till hotellet Pennsylvania

Tisdag
Hotellfrukost
Skolning, heja min finska här. Nämen jag måste väl sedan fråga vad dom sa
Sen guidad tur på Manhattan; Greenwich village, China Town, Frihetsgudinnan, United Nations, Broadway, Empire State Building och Central Park På tre timmar!? 
Besök på NBC's studio
Fritid
Musikal på Broadway, Lejonkungen! ♥

Onsdag
Frukost
Fritid och Empire State building
Skolning
Limousintur till restaurangen The View

Torsdag
Frukost
Flygplatsen
Chicago
Jag blir faktiskt inte upphämtad av min första värdfamilj, utan deras granne eftersomd e är på semester och jag kommer bo hos henne en vecka

Nu skrev jag väldigt stelt om allt som händer men det är kanske lättare att läsa istället för att ha en massa smileysar, utropstecken och allla exalterande uttryck! Men dethär blir SKOJ! Jag ser särskilt fram emot, China Town, Central Park och Musikalen (och fritiden hehe) Men middagen lät inte så tokig heller!

 
 
Och the Official jag-på-morgonen-med-en-mugg-i-handen-ser-så-mysig-ut-naturligtjej96 (muggen är tom)
 
 

You, you, you

Och för nästan första gången börjar jag lite inse att jag faktiskt far snart och jag börjar bli riktigt TAGGAD!
Jag kanske ska skriva lite mer priliminärt (stavning?) vad som faktsikt sker nu, alltså:

Söndag
Vi åker ner till H:fors på dagen någongång och övernattar på hotell efter att vi släppt av Oskar i Dragsvik och sagt hejdå.
 
Måndag
Klockan 11:30 skall jag befinna mig utanför R-kiosken på Vanda flygplats för att möta upp med alla andra Rotary-utbyteselever och tar farväl av min 75%:iga familj. Jag har förresten inte berättat att jag har bekantat mig med en när jag var till H:fors för att laga visum. Sari hette hon, jättetrevlig och vi skall nästan till samma ställe.
Två timmar senare lyfter planet med alla och förhoppningsvis kommer det gå bra fastän jag inte har så bra finskaskills att kommunicera med de andra utbyteseleverna.
 
Nu har jag inte på klart allt som händer i New York, måste kolla upp det. Men inte nu 00:15. Imorgon väntar hallonplockning och villan. Känns som ett visst kontrast emot New York, men jag gillar båda!
 
Let's hear it for New York!
 
 
 
 
 
 
 

If his grace is an ocean, we're all sinking

Nu ligger jag väldigt efter med bilder, för det har hänt så mycke på senaste tiden. Bilderna får tala mest för sig själva!


Eremithelg med Fina Julia, legendariskt.
 
Otroligt fin kväll hos mig med dessa fina människor, underbara varenda en!
 
 
 
 
 
Bio med Alan och Jakob. Manligt sällskap på manlig film -Man of steel :D
 
Villan
 
 
Dejt med Emme
 
Dejt med Mirre -Gammal bild
Dejt med Elina -Gammal bild
Dejt med Lilli, Gammal bild från Ilmajoki :D
I made an american cake yesterday
 
Golf med dessa typer, med rätt sällskap blir allt kul!
 
Och TB med Alan i väntan på folk och mat
 
Got myself some bucks today
 Och nu har jag 4½ dag kvar i detta land!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0