Beat that!

Oj, första gången jag har bloggat två gånger på en dag, Grattis Karolina!
Nåja, det jag ville säga var att jag (och Sophia) brukar vara och ta tidningar från Ekopunkten (ett såntdär ställe dit man för gamla tidningar o.s.v).Mycket behändigt och bra att en till person får glädje av tidningarna för sedan brukar jag gå och slänga dem. Men nu har soptunnorna istället blivit utbyt mot nångon stor ''järnbunker'' -sak som man bara kan sticka in huvet och armarna i.
Men Sophia och jag var finurliga och tog med grilltänger och lyckade få upp en stor TUNG ihopbunden tidningsbunt med Hemmets Journal ur järnbunkersaken. Sammanlagt var det något över 40 tidningar ^^
Inget kan stoppa oss från veckotiningstagandet!

A new day has come

Villavsluning igår, trevligt trevligt.
Jag och Sophia var till ett par affärer först, jag handlade ett läxhäfte. Sent jajo, men bättre sent än aldrig.Sedan for vi till villan och dekorerade med rönnbär, placerade ut facklor och dukade. Vi hade gäster dit också, bl.a Julia :)
Det sköts raketer och åts kräftor, frusna flickor framför varma brasor. Årets (troligtvis) sista dopp och bastu.Kvällen/natten avslutades med att jag & Sophia låg i varsin säng och talade om tankar med Gud och olika saker. Mysigt!
Sophia for just med bussen till Vasa och före det Uu-ade vi mycket (som vi har gjort hela helgen lalaa) och dansade till Carola :D Nu fortsätter dagen med Franska och kemi. Hoppas jag sedan orkar ut och jogga!

Love, Karolina
Sophia på an av våra traditionella tidningsrundor :)


Sophia

Sophia har kommit från Vasa och nu sitter vi i mitt rum och lyssnar på dendär låten ''superduperkillen'' som var med i lilla melodifestivalen för ganska länge sedan xD
I morgon är det villavslutning och då skall vi till villalainen. Det låter ganska logiskt tycker jag? :)
Sophia & jag påsken 2009

Jag kan inte ens gå när du inte ser på.

Idag har dagen faktist varit lugn och bra även fast vi har haft sju läxor. jag har dessutom varit och klippt mig, vilket behövedes ganska mycket.
Nu skall jag fortsätta i brödbakningsvärlden, brödet har redan jäst 4 minuter för mycket ;) - Om det då jäser är en annan fråga, jag tror torrjästen var ganska gammal.


// Nyklippta Karolina

Jag vill!

Heal my heart and make it clean.
Open up my eyes to the things unseen.
Show me how to love like you,
have loved me.
Break my heart for what breaks your's!
Everything I am for your for your Kingdom's cause.
As I walk from earth into,
Eternity.
http://www.youtube.com/watch?v=UDmYC51KSDI   

Jag vill! Jag vill så mycket men det här vill jag! Jag vill kunna ropa ut, berätta från hjärtat, känna härligheten och hur stort det är som när man lyssnar på Hosanna och sjunger med! Det vill jag. Jag vill bli profeten Karolina!Love, Karolina

Regnmoln och muntert.

Sen uppgång, fula mjukiskläder ,mamma min räddare, dusch,Halpa-Halli & cafe med mami, molnig fin promenad & joggingtur, hallonmoussetillverkning (himmelskt gott), överraskning av pappa, första gången en hel abborfile', Emma på min gård, Emma i mitt hus, Emma och jag på en regnig väg, Emma & jag hos Emma, jag hem, jag här.

Ungefär så har min dag sett ut. Pappas överraskning var en...*virveltrumma* FRITÖS! Lol, en liten sådan oanvänd från Juthbacka marknad (som jag skippade i år). Inte alla dagar pappa köper spontant åt mig sådar, men han verkar ha förstått att jag tycker det är gulligt med fritöser! Men man skall ju nog inte laga mat för ofta i sådant. *drypande fett, drypande fett*  Men nån gång skulle vara mysigt :) Friterad ananas kanse?
Nu fortsätts kvällen med mango, godismeterrulle och frisyrlagning på mamma!


Love, Kawallinen

Min drömvärld

Min drövvärld drömms jag bort till ofta.
I min drömvärld existerar 50 & 60-tal, ängar bortom allt, spetsprydda kläder, knytt och hemular.
Där finns jag.
Nästan allt för ofta
.


Fresh

Vet inte om jag skall skratta eller gråta,
vet inte om jag har ork eller ej.
Den frågan ställer jag mig.

Det är på tiden att jag gör ett inlägg tror jag. Jag kan ju berätta vad jag gjort den senaste tiden och det är väl att jag varit på Kroatienresa, men Österrike gillades mest kan jag säga! Österrike är varmt (iallafall nu) VACKERT och allmänt trevligt, så det rekomenderas :)
Sen idag har skolan börjat, det var som vanligt. Alltför vanligt faktist. Så vi hade lite hissa, finska och hälsokunskap.
Men under hälsokunskap kom jag på att jag inte hittade min nyckel, jag letade i fickorna och pennskrinet otaliga gånger, och den fanns inte heller i klassen jag varit i före heller. Då jag kom hem tog jag av mina strumpor och gissa vad som var där,- jo nyckeln förståss * inga kommenterer på det*.

Love, Karolina
Österrike <3


RSS 2.0