When we dig for gold in the USA

Idag har jag ett smått lyckorus i kroppen och är småpirrig. Vad härligt att jag kan ha samma pirr i magen som jag hade som när jag var liten! Kanske är det för att jag fyller år imorgon? Jag tycker faktiskt om att ha födelsedag, även fast jag har märkt att man inte är lika speciell längre, egentligen. Att bli 19 känns riktigt passligt, jag är liksom inte beredd att bli 20 än, så 19 är riktigt bra! Jag kan ju meddela att jag fyller på lördag så vem som helst som vill så är det bara att komma!
  Jag klarade teoriprovet i måndags, yay! Inte direkt med bravur, hade 7/8 och 2/3 fel men godkänt iallfall! Nu skall jag köra upp den 17 och jag hoppas hoppas att jag klarar det!
  Idag skall jag klippa mig, spännande!
 
En Hollywood-bild är ju helt berättigad, kanske.

Min sista måndag som 18 -åring

Idag skall jag skriva teoriprovet och jag är ganska så säker på att jag kommer klara det. Tänk att jag nästan skulle egentligen kunnat ha körkortet i ett år nu, men jag räknar det inte på det sättet. USA var värt så mycket mer än bara att jag skulle kunnat ha körkort vid dethär laget. Sådeså.
  På tal om USA, igår Skypade jag med två av mina amerikanska vänner och VAD jag skulle gärna åka dit, anytime, anyday. Jag har en fundering att åka dit kanske sommaren 2016 och stanna där en månad eller två (eller tre hehe) Nejmen, vi får se!
  På torsdag fyller jag år och skall fira dagen med det eminenta sällskapet av mina föräldrar. Med vad typ av ålder är egentligen 19? Å andra sidan tycker jag det är skönt att få vara tonåring ett år till, passsar mig mycket bra.
  Ikväll skall jag ringa Elina, som jag varken sett eller talat med på länge. Det ser vi fram emot.
  Nu börjar mina meningar och stycken bli korta, så jag tror jag avslutar här. Peace out!
 
Här är ju en trevlig bild från Vanha. Namnet var Thelma Adéli (med i på slutet för att låta Korsnäs-aktigt ehe)

RSS 2.0