Dethär inlägget är till min mor.

..För att hon är så bra. Jag tänker inte heller försöka hitta alla ord som beskriver hur bra hon är, för det går inte.

Eeey!!

Nu kommer bilden!  
Mirre e så söt!  ♥
Vi ses om 8 minuter på bussen! ;)

SAAAAAAAAAY WHAAAAAAAAAAAT!!

Vet ni vaaaad!!? Jag skall till en stad som heter Janesville i Wisconsin Fick jag veta i ett e-mail idag! Ohoo! Det ligger dessutom otroligt nära mina släktingar, väldigt knasit att jag hamnade så pass nära! Och bara knappt två timmar ifrån Chicago! Jag får inte dethär inlägget att stämma överens med min exalterade känsla jag bär på just nu!
Detdär är Janseville. Google var inte överöst med bilder därifrån.
Och lite Wisconsin överlag!
 
 
 

Ojoj med mig.

För att inte göra bort mig totalt i USA har jag tänkt kolla alla filmer som vanliga människor har tittat (vilket jag inte har) alltså; Twilight, Harry Potter, Star Wars och Sagan om ringen. Fast den sista tror jag att jag skippar.
  Igår kollade jag & pappa på google maps på hotellet jag skall till i New York. Jag far iväg den 5:e augusti! Nu får ni skippa att läsa resten om ni tycker att jag skryter nu. Men jag ska till the Empire State buliding och på Lejonkungen-musikal på Broadway. I'm lovin' it!
Le hotel
 

Bildkonst igen

 

I know that you will never forsake me in my weaknesses

Ikväll hade jag min Elina-flicka på besök. Vi åt fruktsallad med soyagrädde som smakar lustigt. Sen talade vi i om allt. Sådär som förr. Om mer vässentligt och mindre. Hoh, jag blir bara så glad att ha en vän som henne! <3

Nu är jag utan bilder.

Så därför blire en sommarbild påt'!
Nåjo. Jag har varit dödligt trött idag. Ikväll skall jag och en barndomskompis träffas, skojskoj! Jag har havreflarn i tanke. Dom e goa.
 

Film

Kollade just en film som gör att man känner sig helt söndrig efteråt. Men otroligt fin och visar vad ondska faktiskt ställer till med.

En dag

 
 
18 juli 2012
 
Jag är på snudden att lära mig dansa i regn.

It doesn't matter how many times you fall.

Nu är provveckan förbi. Och jag tycker faktiskt att alla prov gick bra, men då brukar dom inte ha gått så bra sen när man får resultatet, haha. Men det är lite skrämmande, för i gymnasiet så har jag börjat nöja mig med att få lägre vitsord. Som att det är okej. Och det är det ju, men jag har inte alls dendär prestationsgrejen som i högstadiet på ett sätt. Nåja, bättre och sämre är väl det.
 Idag ska jag städa mitt äckligt dammiga rum. Sen ska jag öva melodiska skalor. Det är inte kul. Om jag hinner ska jag baka vitchokladcupkakes och därefter bär det av med systrarna Schmidt till K:stad på OAS-nånting. Hoppas det är bra!
 
Lite tråkigt inlägg jo.
 
Joo! Nästa vecka är jag på utbytesträff i Lahtis! Yee!

Dethär är inget blogginlägg, det är bilder till modde

faktiskt.

Challalla

  • Såhär roligt har jag och Sanasampo
  • Fast en sne bild på mej känns bättre! 

Your smile is heavenly, I don't deserve all of it.

Denhär helgen har varit bra tror jag. Igår var det show med skolmusikkåren, riktigt roligt måste jag säga. KAJ var nog favoriten och jag och Sara tog en bild med dem. Jag har blivit helt töntigt flickig nuförtiden, för jag var riktigt glad över att ta bilden med dem. Ojoj med mig.
 Idag har jag pluggat HELA dagen, och då menar jag det. Jag har har haft kanske 2-3 timmars paus högst sen jag började läsa klockan halv 11 idag. Och jag slutade för en halvtimme. Jag läste inte så effektiv, 10 sidor geografi tog mig en och en halv timme. Nåja, jag läste desto nogrannare.
  Sophia var här för sista gången som hon brukar vara på helgerna. Nästa gång jag ser henne blir i studentveckan. Åh, jag kommer väl få lite Sophia abstinens, men man kan väl leva med det mesta.
Nu ska jag sjunga sårbara låtar och äta tror jag.
Hejdå.
 

Såntdär

Ibland önskar man att man hade annorlunda relationer till människor, det gör jag. Man skulle vilja vara nämre människor. Det känns som att många relationer lätt blir på hälft och på ett sätt märker man inte av det. Bara när man tänker på det för att snabbt sluta tänka på det för man vill inte. Men ja, visst skulle man kunna säkert göra det bättre bara man försökte lite mer men ibland tar omständigheterna eller att det bara blvit så över. Eller så försöker jag finna en ursäkt för det.
Såjeenoo.

Stuck in her daydream.

Idag for mina kusiner. Sorligt men sant. Men det känns okej att påsken är över, även fast jag alltid känner lite sorg i mitt hjärta när jag kollar på alla påskprydnader jag börjar tycka synd om. Det är som med pepparkaksformarna som ingen vill använda. Nåja, I-landsproblemtjej hejsan. Dessutom hade jag jobbigt-ingenlustattgöranågot-illatillmods-gömmamigunderensten-humör. Men inge mera, bra är det.
  Men jag har tagigt hyggliga påskbilder. Tänkt att jag har så trevlig släkt som jag får ha äran att tillhöra! <3
Så, i onsdags (vimmelonsdag heter det egentligen när det är påskvecka) övernattade hon och jag i vardagsrummet, yolo lixom! (haha lol)
Min påskgräs var aldrig riktigt kraftfullt. Men helt okej kreativ kreation iallafall
 
Naating ti ita. Rostbiff och jordärtkocksgratäng.
Påsktårta a'la 1965'. Farligt god.
 
Jag & Sophia var matchiga i våra gula klänningar på långfredan. Vi for på en jättebra gudstjänst på EC 2013!
Great evening!
 
Eey!
Uuh. Snyggajao.
Vi var till villan på påskafton och eldade en stor påskbrasa som inte ville brinna mycket. Fastän jag och Sophia hade gjort en fin sång till den med Dannys amazing-sång som inspiration:
I'm feeling hot, I'm feeling awesome
Let me explain
but this is the reson (peka på påskbrasa)
I can't breathe
It's amazing
amazing
a-a-a-amazing.
It's like a force (minns inte vad vi egentligen hade)
warming my skin
and it's getting warmer from vedin.
It's burning like fire
It's coming alive
Tonight it'll be lighting up the sky
We had food. Å de va iskallt. Belive me.
Jag & far var gla-a'
Ye!
Dehär äggen målade jag.
Och Agnes fina ägg åt jag.
Efterlängtad påskfrukost!
Fy, vad jag har haft roligt med Sophia! Vi har varit riktigt tjejjiga och fnittriga! Men ja, jag trivs bra i hennes sällskap. Som en syster sådära. Pinsamtjej96, men så är det!
 

RSS 2.0