Ibland önskar jag

.. Att jag skapade mer minnen. Jag menar klart det händer, men vad lixom gör jag egentligen?
Jag tror jag inte vet hur jag skall förhålla mig ttill mänskor. Det känns som om jag måste bjuda till till 1000% för att något skall funka. Annars väljer jag att vara tyst. Kanske jag inte är så naturlig som jag trodde. De senaste dagarna har jag känt att jag bara velat dissa (jag brukar inte använda det ordet) hela världen. Men det måste jag sluta med.
Om jag vet vad jag vill leva för, varför blir det inte så?

Shining rain!

Mycket angenäm villavslutning måste jag säga!
Sommarkänsla,God mat (och faktiskt GOD) mörkt kvällsdopp med stjärnhimmel och ljus! Sånadär viktiga punkter!
Jag har nog inget att säga. Det blir ändå för långt om jag börjar skriva om nåt!
Au revoir folks!
Alltså vaivärldenpåriktigtedehärföbild? xD Nåja, jag är ju jag.

Tänk om..

...Jag nästa har blivit en smula aktiv, men kanske bara för 2 dagar. 
Jag sitter tydligen och lyssnar på ''Hopelessly devoted to you'' Nej, inte för att jag känner att jag har ett minsta behov till det, och jag hör inte texten heller. Jag har den i trumpetläxa.
Jag har varit till villan i helgen. Jag tyckte först jag inte skulle ha lust med det, men sen att få släcka min meta-fiskar-abstinens törst, titta på havet, läsa ett jättefint meddelande, ljus i alla fönster, REGN (och mycket) bara vara och vara med min FinfinaFamilj så var de riktigt fint!
Jag har länge tänkt att det är bra att inte tänka för det blir som en farlig drog och jag lever kontrollerat. Men nu på senaste tiden är det som bara skönt. Fundera ut lösningar. Livet. Gud. Drömmar. Fiskar. Ängar. I såna banor vill säga.
Nu skall jag väl vara plikttrogen och öva trumpet. Hoppas det inte tar en halvtimme att hitta en bild :)

Annars vill jag börja skriva Blasksaker som jag inte säger åt folk, här kommer en:
-Jag kan älska tt lyssna på musik som inte alls riktigt handlar på nåt sätt om mig eller nåt, ett mycket bra exempel på det är Love Story- Taylor Swift

Singin'

Tjodag!
Igår var jag till Sion! Jag for dit med ytterst trevligt sällskap. När jag kom dit kom det mera bra sällskap. Gudstjänsten va bra. Även fast mina tankar lätt for iväg var det bra i lovsången! Mjum, och jag älskar att höra saker man nog har vetat en ändå int riktigt trott, så igår fick jag en del bra saker bekräftat. :)
Sent på kvällen var Vasa en världens finaste platser. Åh! Hilmlen, Hesburger, Finmänskor, Drömmar om Makuuni osv.
Nu tänkte jag tala lite om hår. Lol. Nåja. Men jag är faktiskt ganska mycket intresserad av frisering, eller lixom att styla håret. Kanske inte alltit syns på mitt hår men det beror väl på att jag ganska ofta lämnar det som det är.
Desvärre sen jag slutade trixa med min kalufs så mycke för att låta det va ifred, så svalna mitt intresse. Men varje gång jag inte känner mig stressig och få laga frisyrer märker jag hur mycket jag tycker om det. Åh, jag skule nog vilja bli hårSTYLIST, men var i Finland behövs det lixom?
Nu plötsligt har mitt hår blivit väldigt långt? Men det trodde jag skulle va en dans på rosor men det var det inte! Mitt hår har blivit så tunGt(inte tunt) och rakt. Vart försvann mitt lockiga hår?
Måjaa, jag skall och klippa mig i slutet av augusti. Det skall bli skönt. Dessutom är jag med i ''Operation, sluta slinga håret'' Så ingen behöver nu fundera varför jag har 2 färgat hår. (Okej, min naturliga färg är inte såå mörk)
Nu skall jag sluta skriva om hår. Men jag har faktiskt aldrig gjort det förr i min blogg, vilket jag från början bara tänkte skriva om shhhh! :D
Jag tyckte det känndes som min plikt att lära mig göra fiskbensflätor, fiskfisk-ordet är med, och jag har lärt mig det å! Men annars är dom väldigt fina å!

Ahvenanmaa!

Johej
Jag tycker det är sommar än! :)
Imorgon i tidiga morgon (natt) gryn far jag till Ålandet! Och träffa min mycket behövligande-träffande kusin Sophia!
Idag var jag med SötFinarna Elina & Simone <3
Idag har jag plockat hallon, de är ett såndär miljö som är sagolik! Mina tankar går till Zacharias Topelius bok ''hallonmasken'' och glansbilder!
Tack för mej,
With Love, Karolina
Nåimen :)

RSS 2.0