Sen sist.

 
 

Vändag med Emme!
 

Vanha!
 
 
 
 
 
Haha, har jag bara ätit. Neenå, jag har nog varit med fina människor också!

From Russia with love

Jag har fått äran att svara på trevliga frågor av både Nicolina och Mimmi, men jag börjar med Nicolinas eftersom hon var först! Hihi

Man ska skicka awarden vidare till 5 olika bloggar med mindre än 200 följare, och meddela att de har fått awarden så de inte missar den.
Ställ 5 nya frågor till dem du skickar awarden till.

1. Om du fick välja något som du skulle bli tvungen att äta resten av ditt liv, vad skulle det vara?
2. Vad är lycka för dej?
3. Vilken egenskap hos dej själv tycker du bäst om?
4. Om man vill göra dej extra glad, vad ska man då göra?
5. Vad skulle du göra om du bara hade 24 timmar kvar att leva?
 

1. Oj, jag måste fundera ut något man kan variera mycket. Nä, det kommer jag inte på så jag säger grekisk      youghurt!
 
2. Jaadu. Jag tror lite som Jenny Berggren (föredetta stor artist). Hon sa (tror jag) att det är skillnad mellan salighet och lycka. Salighet är när man i grund och botten är lycklig. Det betyder dock inte alls att alla dagar är lyckliga och tjohejsan. Lycka är något som varar för oftast en kortare tid skulle jag säga. Men ja, sidospår. Jag tycker lycka är när man är med vänner man faktiskt trivs med, äter nåt mat (hehe), har någon att dela saker med, att känna sig älskad, umgås med familj och släkt, att njuta av livet och choklad. Typ.

3.Jag tycker om min medkänsla faktiskt. Dock kanske jag inte kanske uttrycker den tillräckligt.
 
4. Typ bjuda mig på grillad banan med choklad och glass. Nämen, skicka ett sms att man vill träffa mig eller överraska mig. (fast dedär med bananerna stämmer nog också)
 
5. Oj äckligt svårt att säga. Jag tror nog jag skulle skriva ett brev åt mina vänner, för jag tror jag inte skulle ha tid att träffa alla. Sen skulle jag nog bara vara med min familj.
 
Och jag utmanar:  Miranda, Elina, Nicolina, Emme och Sophia!
Les questions pour vous:
 
1.  Vad blir du generad av?
2.  Vad hoppas du ska hända under året?
3.  Vad kan folk uppfatta om dig som du tycker inte stämmer?
4.  Vet du vad en pavlova är? (inte kolla google först)
5.  Vad uppskattar du allra mest?

Åh, jag hittade inte så djupa och fina frågor jag skulle velat menmen.
 
 
 
 
Här var det Miranda Eklund som fotograf!
 
 

Yoyo

Nyklippttjej_96
 
 
 
..Som läser på franskaprov. Det är något av de roligaste proven att läsa på egentligen. Det pirrar i magen på nåt sätt. Hehe. Knasigt.
 
Annars då?
Min utbytesdröm har börjat ta form. Jag är godkänd och skall få åka iväg i typ juli/augusti än vet jag inte vart men mina alternativ är i ordningen 1.USA 2.Canada 3.Frankrike 4.Taiwan(lol, dit far jag dock inte)
Men mest hoppas jag ju på USA. PÅ torsdag far jag iväg till Härmä på utbytesskolning/träff? Gonna be fun! Jag håller på att leta en massa stipendier just nu, så om ni har förslag tas dom gladeligen emot!
Höhö. Lite glad.
Det här inlägget blev spralligt. Och jag är INTE en sprallig person. Glad och trevlig må jag vara, men sprallig nej.
 
Maintenant, je dois lire sur la Francais! Au revoir mes amis!
 
 

Söndag

Jag gillar söndagar. Jag gillar söndagstraditioner. Goda middagar, gudstjänst, lite långsam läxläsning, mycket soffsittande, promenad, té. Förr hatade jag söndags-känslan. Men nu är söndagar bara fina!
  Mina bröder fyller 19 år idag! Grattis! Dom läser inte min blogg, men nu sitter faktiskt Oskar bredvid mej och läser, vilket han antydde just :))
Fina dom!
 
--
En dag
 
 
 
Den 24 juni 2012. Båtutflykt med Oskar.
 

En dag

 
 
 
 
19 maj 2012
 
 

Jenka-syndromet

Nu tänker jag berätta någon underlig ''egenskap'' jag har. Fast egenskap är det väl inte heller. I allafall:
När jag började trean fick vi en ny lärare till skolan som blev min klasslärare. hon gillade att ha musik, särskilt att dansa jenka och sjunga jenka-sången. Då tänker man ju såhär i huvudet; ''höger, höger å vänster, vänster å fram å bak å entvåtre(/framframfram) Allt sedan dess har detta suttit i mitt huvud och jag har jenkat med en massa saker. T.ex med fingrarna. Jag sitter och trummar rytmen, jag gör det på trumpetventilerna (spelar dock inte), jag gör det med tänderna, spänner muskler i den takten osv. Och typ en massa annat. Det går inte riktigt att förklara hur jag gör det, och  oftast jag gör det omedvetet.
Hehe, så nu vet ni!

Balbild från december.
 

Sen sist.

Jag har bakat mycke cupcakes, dock inte alla på bild. Apelsingchoklad & chokladcheesecake
 
 
Det var världens bästa fila i lördas, mera sånt!
 
Sara fick meta i dopgraven..
Å de va tungt.
Därför att hon fick en 6 kg vattenmelon!
 
 

RSS 2.0