Finns det en ton som heter ''m'''?

..blev jag förfrågad av ett av barnen i trumpetsektionen när jag var instruktör för någon vecka sedan. Barns frågor och uttryck borde man samla i en tjock bok!
 Hursomhavre, det har hänt en del sedan sist. Vi kan se var det börjar nu när jag går igenom bilderna!
 
 
 
Jag +mes parents hälsade på Jakob i slutet av oktober
 
Jag har testat en spetsgardin, som jag förövrigt brukade använda som halsduk förr
 
Måste ju lyfta fram att det faktiskt är novemberkaktusens månad.
 
Gjorde för första gången inkokta päron +lingon och -vaniljgrädde/mousse
 
För en vecka sedan tog jag skolbussen till Vasa för att hälsa på Jakob ett dygn, förän jag skulle fara med religionsklassen till Umeå. Tog en extra ledig dag från skolan och då passade jag och Jakob bl.a. på att
Handla kaffe
 
Dricka kaffe
Kan ju säga att det var mycket angenämt. Vi gick omkring och spanade in julklappar, pratade, promenerade och jag blev bjuden på världens godaste spagettisås som Jakob gjort. Fin är du, fastän du inte läser bloggen, broder
På tisdagskvällen for jag, fyra andra elever och vår religionslärare till Umeå med båten. Vi övernattde på ett lustigt hotell. Mitt rum var ganska mysigt, med internatskänsla och världens skönaste täcke.
 

Vi besökte den judiska föreningen, väldigt intressant!
 
MAX levererade
 
Vi var också på en utställning för olika religioner och där provade jag denna hijab -bekvämt måste jag säga!
 
Vi besökte också en islamisk bönelokal där en svensk som konverterat till islam berättade hur han kommit till den vändpunkten och vad islam var för honom. Sånthär tycker jag är så intressant att lyssna på!
 
Jag johej. Ser lite annorlunda ut kanske?
 
Nu i helgen för tout ma famille ner till Ekenäs, medans jag stannade hemma eftersom vi skulle ha övning med musiklinjen inför konserten på torsdag (alla kom klockan 19 i Närpes kyrka ja?!) så det blev FF därhemma med migsjälv. Väldigt skönt faktiskt, och jag var inte så paranoid heller. Dock hade jag på alla lampor hela natten hehe. Och så gjorde jag veganska raw -kokosbollar och en egenkomponerad paj med en botten gjord på 90% solroskärnor och fyllde den med morotspuré fetaostäggstanning och soltorkade tomater. Faktiskt väldigt god. Sedan kollade jag drottning Ester filmen haha. Tänkte jag inte skulle kolla något läskigt så det blev bibliskt istället. Kan ju säga att Ester var någon att se upp till, tycker jag.
  Igår besökt Elina-flickan mig. Jag bjöd bl.a på vegansk morotskaka som blev helt bra faktiskt. Hon är så fin hon.
 
Jag vaknade upp till dethär igår
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0